Haberler

Erdoğan: "2007, Hayati Derecede Önemli Bir Seçim Yılıdır"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2007 Yılının, Türkiye'nin Değişim Süreci ve İstikrarı Açısından Hayati Derecede Önemli Gördükleri Bir Seçim Yılı Olduğunu Bildirdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2007 yılının, Türkiye'nin değişim süreci ve istikrarı açısından hayati derecede önemli gördükleri bir seçim yılı olduğunu bildirdi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Başbakan Recep Tayyip ERdoğan başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

Başbakan Erdoğan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 2. Olağan Kongre'nin AK Parti vizyonuna uygun bir şekilde belirlediği yönetim kurulu üyeleriyle, sadece parti için değil, Türkiye için de son derece kritik bir rotada ilerleyeceklerini söyledi.

Görevlerinin, ''Türkiye'nin değişim misyonunu taşımak olduğunu'' ifade eden Başbakan Erdoğan, "AK Parti olarak kısa geçmişimize rağmen, Türk siyasetine çok önemli yenilikler, atılımlar getirdik.

'Kadınlarımızın tam olarak temsil edilmediği bir siyaset anlayışı eksiktir' dedik ve bu sözümüzün de arkasında durduk. 'Türk siyaseti gençleşmeyi, genç heyecanlara, genç fikirlere açılmalıdır' dedik ve bunun da gereğini yaptık. İşte TBMM'den, '25 yaş seçilme yaşı olmalıdır' bizim için bir adımdı, çıkardık. Bir diğer adım da MKYK'ya 25 yaş civarındaki 2 arkadaşımızı katmak suretiyle... Partimizin MKYK'sına da alarak, sürecin bu noktada nasıl bir değişikliğe uğradığını da göstermiş olduk" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title