Haberler

Erdi Bakırcı, Altınordu'da

Altınordu, dış transferde Uğur Arslan Kuru, Emre Kara ve Yener Arıca’nın ardından Erdi Bakırcı’yı da renklerine bağladı.

Altınordu, dış transferde Uğur Arslan Kuru, Emre Kara ve Yener Arıca'nın ardından Erdi Bakırcı'yı da renklerine bağladı. Geçen sezon Aydınspor 1923 forması giyen sol stoper ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

PTT 1. Lig'de tamamen yerli oyunculardan kurulu kadrosuyla mücadele edecek olan Altınordu, Aydınspor 1923'ten Erdi Bakırcı'yı da kadrosuna kattı. Kuşadası Sürekli Kamp Merkezi'ne dün akşam saatlerinde gelen 26 yaşındaki oyuncu, bu saban takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Kırmızı-lacivertli ekiple 2 yıllık sözleşme imzalayan Erdi Bakırcı, Başakşehir, Fenerbahçe, Sarıyer, Adıyamanspor, Yeni Malatyaspor formalarını giydi. 2012-2013 sezonunda bu yana Aydınspor 1923'te oynayan Erdi Bakırcı, 4 kez U18 ve U19 milli takımlarında görev yaptı. İlk kez PTT 1. Lig'de oynayacak olan tecrübeli futbolcu, Spor Toto 2. Lig'de 183, Spor Toto 3. Lig'de de 34 maçta sahaya çıktı.

Altınordu'ya gelerek kariyeri ve gelişimi açısından doğru bir seçim yaptığını söyleyen Erdi Bakırcı, "Üç sezondur Aydınspor 1923'teyim. Altınordu'yu çok yakından takip ediyorum. Oyuncuların gelişimi için tüm şartları sağlaması, tercihimde önemli rol oynadı. Yatırımlar, tesisler ve 3 sezondur yapılanlar gerçekten etkileyici. İlk 6 hedefine ulaşmamız için elimden ne geliyorsa yapacağım" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aydınspor 1923 Uğur Arslan Emre Kara Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title