Haberler

Erdemli'deki Fen Lisesi, Futbol ve Basketbol Sahasına Kavuştu

Mersin’in Erdemli ilçe Belediyesi, Fen Lisesi’ne futbol ve basketbol sahası kazandırdı.

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi, Fen Lisesi'ne futbol ve basketbol sahası kazandırdı.

Erdemli Belediyesi, eğitim kurumlarına spor sahaları kazandırarak, öğrencilerin rahat spor yapabilmesi için imkan sunuyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, boya badana hizmetlerinin yanı sıra tüm okul yollarını asfaltladıklarını ve bahçelerini parke ile donattıklarını ifade ederek, Fen Lisesi'ne futbol ve basketbol sahası armağan ettiklerini söyledi. Eğitim kurumlarına spor sahaları kazandırmaya devam edeceklerini müjdeleyen Tollu, "İlçemizdeki eğitim kurumlarına oyun grupları, spor alanları armağan ettik. Belediye bünyesinde ilk defa eğitim merkezini Erdemli'li öğrencilerimizle buluşturduk. Lise ve üniversiteye hazırlık kursu niteliğinde toplam 900 öğrenci kapasiteli eğitim kurslarını açtık. Sınava hazırlanan öğrencilere de her sene ücretsiz sınav kitapları, küçük çocuklara okuma ve boyama kitapları dağıttık" dedi.

Gençlerin ve çocukların sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesi adına Erdemli Belediyesi olarak spora önem verdiklerini anlatan ve bu kapsamda açtıkları kurslarda da bin 200 öğrenciye eğitim verdiklerinin altını çizen Tollu, sağlıklı bireylerin yetişmesi adına spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini, bu anlamda hizmet noktasında mali yapılarının da güçlü olduğu vurguladı. Okullarda eğitim gören çocuklara ve gençlere spor yapabilme imkanı verdiklerini ve her mahalleye de spor sahaları kazandırmaya devam edeceklerinin belirten Tollu, bu çalışmaların ilçede başarılı sporcuların artması içinde son derece önemli olduğunu kaydetti. Sportif anlamda okullara yaptıkları hizmetler neticesinde de Erdemli'nin bir spor şehrine dönüştüğünü ve bunun sonucunda da okullarda başarılı sporcuların sayısının arttığına dikkati çeken Tollu, Erdemli Belediyesi olarak tenis, voleybol, futbol, güreş, basketbol, savunma, boks gibi spor branşlarına destek olmaya ve bu branşlarda kurs açmaya devam edeceklerini dile getirdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title