Haberler

Erdemli Akademisi Çalıştayı

Erdemli Belediyesi öncülüğünde "Erdemli Akademisi Çalıştayı" yapıldı.

Erdemli Belediyesi öncülüğünde "Erdemli Akademisi Çalıştayı" yapıldı.

Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Belediye Kültür Merkezinde yapılan çalıştayda yaptığı konuşmada, Erdemli'nin kaymakamı olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Erdemli'nin çok büyük potansiyeli olduğunu belirten Pamuk, "Limon denince limonun başkenti deniliyor. Farklı potansiyeli var. Bu potansiyelin harekete geçirilmesi gerekiyor. Bu noktada farklı düşüncelere farklı önerilere farklı tavsiyelere ihtiyacımız var. Biz yerel yöneticiler olarak da buna ihtiyaç duyuyoruz. Bu çalıştayın böyle bir güzelliğe önemli bir katkı sağlayacağını düşünüyorum." dedi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da Erdemli'yi daha iyi yerlere getirmek için "Erdemli Akademisi"nin kurulmasına karar verildiğini belirtti.

İlçeyi ortak akılla yönetmek istediklerini aktaran Tollu, şöyle konuştu:

"Dünyada her şeyin hızlı bir değişime uğradığı bir süreci yaşıyoruz. Bu değişime Erdemli'nin de ayak uydurması adına belediye olarak gayret ediyoruz. Aklımızın yetmediği gücümüzün yetmediği bizim akıl edemediğimiz bizim düşünemediğimiz öngöremediğimiz dünyadaki birçok gelişmeleri biliyoruz. Dünyayı gezen büyüklerimiz olduğunu da biliyoruz. İşte bu büyüklerimizin düşüncelerini Erdemli hayrına kullanmak adına böyle bir organizasyon tertip ettik ve güzel sonuçların ortaya konulduğunu gördük."

Erdemli Kültür Düşünce ve Gelişim Derneği Başkanı Ali Tüzel de projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Çalıştayda konu başlıklarına göre açıklanan raporların Erdemli Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğünce derlenip, kitap haline getirileceği ve dağıtılacağı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title