Haberler

Erdek'te 'Teröre Karşı Devlete ve Orduya Destek' Mitingi

Balıkesir'in Erdek İlçesinde Terör Olaylarına Tepki Amacıyla 'Bölücü Teröre Karşı Devlete ve Orduya Destek' Mitingi Düzenlendi.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde terör olaylarına tepki amacıyla 'Bölücü teröre karşı devlete ve orduya destek' mitingi düzenlendi.

Akşam saatlerinde şehitlik önünde toplanan kalabalık, şehitlikte yaptıkları törenin ardından ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Meydanda düzenlenen mitinge vatandaşların yanısıra Erdek Belediyesi, çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve siyasi partiler de destek verdi. Mitingde konuşan Emekli Tümgeneral Yaşar Demirbulak, "Ortaya attıkları iddialar sağ-sol, Alevi-Sünni, sözde Ermeni soykırımı, Kıbrıs krizi, Kürt ayrımı ve din istismarı gibi konuları devamlı gündeme getirerek bizi bu

cennet vatanımızda devamlı rahatsız ederek, bizi sıkıntılar ve bunalımlar içinde bulundurmaya çalışmaktadırlar. Hain eylemler karşısında susan, aslında en küçük bir olayda insan hakları havarisi kesilen kuruluşlar, terörü destekleyenler, sizlere lanet olsun. Bu devlet ilelebet bağımsız ve bütün şekilde yaşayacaktır" dedi.

Mitinge Erdek'te tatillerini yapmakta olan vatandaşların da katılması dikkat çekti. Miting sırasında sık sık 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Askere, orduya uzanan eller kırılsın', 'Ordu bizim gururumuzdur', 'Kahrolsun PKK', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları atıldı. Meydanı dolduran kalabalık, çalan marşlara da Türk bayraklarını sallayarak hep bir ağızdan eşlik etti.

(MEY-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title