Haberler

Erdek 2 Erdek Devlet Hastanesi'ni Açtı, Taziye Ziyaretinde Bulundu Erdoğan.

Bandırma'daki törenin ardından Balıkesir'in Erdek İlçesi'ne geçen Başbakan Erdoğan ilk olarak yeni yapılan Neyire Sıtkı Devlet Hastanesi'nin açılışını yaptı.

Bandırma'daki törenin ardından Balıkesir'in Erdek İlçesi'ne geçen Başbakan Erdoğan ilk olarak yeni yapılan Neyire Sıtkı Devlet Hastanesi'nin açılışını yaptı. Burada toplananlara Başbakanlık otobüsünün üzerinden seslenen Erdoğan, Ak Parti'nin yaptığı hizmetleri anlattı. Erdoğan, ilçeye geliş amaçlarından birinin Erdek'e yapılan hizmetleri görmek, diğerinin de taziye de bulunmak olduğunu söyledi. Erdoğan, 'Allah rahmet etsin haftabaşı ebediyete uğurladığımız Mehmet amcamız Erdek'te yaşayan hepinizin pazarda çarşıda tanıdığınız bir büyüğümüz. Allah gani gani rahmet etsin' dedi. Erdoğan daha sonra Halitpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde bulunan kızkardeşi Vesile İlgen'in eşi Ziya İlgen'in babası Mehmet İlgen'in eşi Zümrüye İlgin'e evinde ziyaret etti ve taziye dileklerini iletti. Kız kardeşi Vesile İlgen ve eniştesi Ziya İlgen ile görüştü. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da eşlik ettiği ziyaret sırasında taziye evinde yaklaşık bir saat kalan Erdoğan çıkışta, kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Erdoğan, daha sonra Bandırma'ya geçerek 6. Ana Jet Üssü'nden uçakla İstanbul'a hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Ak Parti Bandırma Erdek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title