Haberler

Erdal Tosun'un Ölümüne Neden Olan Sürücünün Cezası Belli Oldu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Erdal Tosun'un ölümüne neden olan şüpheli Nihat Şaki, "taksirle ölüme neden olmak" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Sarıyer Maslak'ta ünlü oyuncu Erdal Tosun'un aracına çarparak ölümüne sebep olmak suçundan yargılanan şüpheli Nihat Şaki, "taksirle ölüme neden olmak" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

ARABA ÜZERİNE DÜŞMÜŞTÜ

29 Kasım 2016 tarihinde Büyükdere Caddesi'nde kontrolden çıkan Nihat Şaki idaresindeki otomobil, tiyatrocu Erdal Tosun'un arabasının üzerine düşmüş ve ünlü oyuncu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

"ÇOK ÜZGÜNÜM, BERAATİMİ İSTİYORUM"

Tutuksuz sanık Nihat Şaki, "Ben istemeyerek bu suçu işledim. Bilinçli olarak kaza yapmadım. Belediyede işçi olarak çalışıyorum. İş saatine yetişmek için giderken bu olay olDu. Erdal Tosun'un hayranlarından biriyim. Çok üzgünüm. Beraatimi istiyorum" dedi.

DAVA KARARA BAĞLANDI

Davayı karara bağlayan mahkeme, sanık Nihat Şaki'yi, "Taksiren ölüme sebebiyet vermek"ten suçlu bularak 4 yıl hapis cezasına çarptırdı. İyi hal indirimi yapan mahkeme, cezayı 3 yıl 4 aya indirdi. Mahkeme ayrıca, sanığın ehliyetinin 1 yıl süre ile geri alınmasına karar verdi.

9 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYORDU

Maslak, Büyükdere Caddesi, İl Jandarma Komutanlığı Kavşağı'nda 29 Kasım 2016'da Nihat Şaki'nin kontrolünden çıkan araç, ünlü oyuncu Erdal Tosun'un kullandığı otomobilin üzerine düşmüş, otomobilinde sıkışıp kalan Tosun, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan Nihat Şaki çıkarıldığı mahkemede tutuklanmış,14 Şubat 2017'de tahliyesine karar verilmişti. İddianamede, şüpheli Nihat Şaki hakkında "bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis cezası isteniyordu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sarıyer Maslak Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

BİLAL:

Trafik cezaları bu kadar az olunca sanırım kan davaları artık trafik kazasına dönüşür

7
12
yanıtYanıtla
niyazi altin:

Taninmis bir yapimcinin, RÜZGAR adinda oglu vardi. . . . o da hem sarhos, hemde solanmasi yasak olan yolda hizli bir solama yaparak bir polis memurunun ölümüne sebep olmustu, neyazikki ülkemizde varlikli olan ile yoksul olan insanlar arasinda fark yapilarak cezalanma var. Adalet herkes icin ayni degil. .

13
5
yanıtYanıtla
eeee:

saçmalığa bak

6
9
yanıtYanıtla
Mehmet:

oh ne iyi adam öldür 3 yıl ceza al. af çıkmaz ise onunda yarısını yatar çıkar. af çıkarsa onuda yatmaz. adaletin bu mu dünya. O kadar hızlı gidersen sonucunun böyle kaza olacağı belli. yani suçlusun, ama ceza yetersiz. böyle adalet olmaz.

6
9
yanıtYanıtla
tunay oker:

bu ülkede adalet, çomarların hatalarını örtmek için var.

6
6
yanıtYanıtla
153624:

insan hayatı bukadar ucuz türkiyede

2
8
yanıtYanıtla
Fevzi:

Oh ne güzel memleket, direksiyona geç milletin canına kastet sonrada hafif bir cezayla sıyrıl.

1
7
yanıtYanıtla
ZAHİR:

Bir zamanlar Sevim Tanürek adında bir ses sanatçısı vardı. Ehliyetsiz birisi zavallı kadını otomobille öldürdüydü de o akşam kendisine ehliyet çıkarıldıydı. Hakkat yahu hatırlayan var mı memlekette?

8
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

İşte bu. Sizin adaletinizi yerim ben be. İnşallah Allah''ın Adaletinden sizler kurtulamıyacaksınız. İnsan öldür sonra serbest kal. Neymiş Kaza imiş. Hadi oradan be.

1
6
yanıtYanıtla
Superman:

Yazık çok yazık. .

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title