Haberler

Ercoşkun'dan Açıklama

İl Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Ercoşkun, Erzurumpor Başkanı Bekir Ilıcalı'ya "Erzurumspor'dan Bir Şey Olmaz Kendini Fazla Yorma" Şeklinde Bir Söyleminin Olmadığını Söyledi.

İl Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Ercoşkun, Erzurumpor Başkanı Bekir Ilıcalı’ya “Erzurumspor’dan bir şey olmaz kendini fazla yorma” şeklinde bir söyleminin olmadığını söyledi.

Ercoşkun, yaptığı yazılı açıklama ile Erzurumspor Başkanı Bekir Ilıcalı’nın yaptığı ziyarette kendisine “Erzurumspor’dan bir şey olmaz kendini fazla yorma., istersen bırak, Erzurumspor’da üçüncü lige düşsün”diye konuştuğu iddiasında bulunulduğunu anlattı.

Ercoşkun açıklamasında şunları kaydetti: “Bu şekildeki konuşmanın sayın başkan tarafından düzeltilmesini , doğru şekliyle anlatılmasını bekledim. Ancak bir gelişme olmadı. Konuşmalar şehrimizin beş yöneticisinin de huzurunda yapılmış olup, bu yöneticiler, olayın şahididir. İstenildiğinde isimleri tarafımızca bilinen bu şahısların bilgilerine başvurulabilir. Erzurumspor’da yönetim kurulu üyeliği, başkan yardımcılığı yapmış ve ömrünün tamamını bu şehirde geçirmiş birisi olarak , Erzurum için en ufak bir menfi düşünce taşımam mümkün değildir. “

(İRT-İRT-Y)

23.09.2007 13:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title