Haberler

Erciyesspor'da Aydın ve Ömer Közen, Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı

Kayseri Erciyesspor'da Aydın Yıldırım ve Ömer Közen, Süresiz Olarak Kadro Dışı Bırakıldı. Kulüp 2. Başkanı Şadi Büyükkeçeci, Bugün Yaptıkları Yönetim Kurulu Toplantısında, Teknik Heyetle Yola Devam Kararı Aldıklarını, Teknik Heyetin Raporu Doğrultusunda Aydın Yıldırım ve Ömer Közen'in İse Süresiz Kadro Dışı Bırakılmasına Karar Verdiklerini Söyledi.

Kayseri Erciyesspor'da Aydın Yıldırım ve Ömer Közen, süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. Kulüp 2. Başkanı Şadi Büyükkeçeci, bugün yaptıkları yönetim kurulu toplantısında, teknik heyetle yola devam kararı aldıklarını, teknik heyetin raporu doğrultusunda Aydın Yıldırım ve Ömer Közen'in ise süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verdiklerini söyledi.

Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen İkinci Başkanı Şadi Büyükkeçeci, yönetim kurulu toplantısının kararlarını açıkladı. Teknik heyetle yola devam edeceklerini söyleyen Büyükkeçeci, "Geçtiğimiz günlerde yönetimimiz olağanüstü toplanarak bazı kararlar almıştı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçında gördük ki, istediğimiz form seviyesi yakalanmamış. Futbolcularımız yeterince gayret göstermemişlerdir. Tekrar bugün bir yönetim kurulu toplantısı yaptık. İki saat süren toplantının

neticesinde, teknik heyet ve menajerimizle göreve devam kararı aldık. Biz bu tür durumlarda hemen teknik heyeti gönderecek bir yönetim değiliz. Teknik heyetimizden almış olduğumuz rapora göre, futbolcu arkadaşlarımızdan genel bir form düşüklüğü, takım içerisinde disiplinsizlik oluşturma, taraftarla küfürlü diyaloga girmesi sebebiyle Aydın Yıldırım ve Ömer Közen'i süresiz olarak kadro dışı bırakılmasına oybirliğiyle karar verildi. Başta kaptan İlhan olmak üzere diğer futbolcularımızın dikkatlerinin

çekilmesine, Mardinspor maçının mutlaka kazanılabilmesi için, gerekli motivasyonun sağlanmasına karar verildi. Bu aşamada öncelikle, yönetim ve futbolcular arasında diyalogun tekrar oluşturulması için yarın akşam kulüp tesislerinde futbolcuların eşli olarak katılacağı bir yemek vermeye karar verdik. Bundan sonra Erciyesspor'un iyi bir performans gösterip, çıkışa geçeceğine inanıyoruz" dedi.

(SE-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title