Haberler

Erciyes'te Yatırım Zirvesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'e sezon öncesi yapılacak yatırımlarla ilgili bir toplantı yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'e sezon öncesi yapılacak yatırımlarla ilgili bir toplantı yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesinin yatırımları ile dünyanın önemli kayak merkezlerinden birisi haline gelen Erciyes yeni sezona hazırlanıyor.

Yeni sezon öncesi yapılan ve yapılacak çalışmalar Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik başkanlığındaki bir toplantıda değerlendirildi.

Toplantıya Büyükşehir Belediyesinin ilgili bürokratları ile Erciyes AŞ yöneticileri katıldı.

Erciyes'te 2017-2018 sezonunun çok verimli geçtiğini belirten Çelik, sezon boyunca sadece bir gün olumsuz hava şartları nedeniyle tesislerin kapalı kaldığını anımsattı.

Türkiye ve uluslararası alanda yapılan tanıtım çalışmalarıyla verimli bir sezon geçirilmesini sağladıklarını anlatan Çelik, şunları kaydetti:

"Her yıl yaptığımız gibi sezon öncesi yaptığımız toplantıda önümüzdeki sezona girmeden yapacağımız işleri ele alıyoruz. Erciyes ile ilgili tüm birimlerimizin katılımıyla yaptığımız toplantıda bir dizi karar aldık. Sezona yetişecek şekilde planlamalarımızı yaptık. Erciyes'i çok daha bilinir hale getirmek ve gelen ziyaretçilerin mükemmel bir yerle karşılaşmalarını sağlamak için çalışıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Erciyes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title