Haberler

Erciş'te Şartlı Nakil Transferi Yardımı

Van'ın Erciş İlçesi'nde Sosyal Riski Azaltma Projesi (Srap) Kapsamında Ödenen Şartlı Nakil Transferi Parası Dağıtımına Bu Yılda Devam Edildiği Bildirildi.

Van'ın Erciş İlçesi'nde Sosyal Riski Azaltma Projesi (SRAP) kapsamında ödenen Şartlı Nakil Transferi parası dağıtımına bu yılda devam edildiği bildirildi.

PTT Erciş Müdürlüğü veznelerinden 2007 yılının ilk nakdi yardımını alan kadınlar sıraya girerek paralarını alıyor. İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, 2006 yılında ilçede ŞNT yardımının yapıldığı aile sayasının 10 bin 318 olduğunu söyledi. Eğitim ve sağlık yardımından toplam 29 bin 297 çocuğun faydalandığını ifade eden Kurtoğlu, gebelik yardımı alan anne sayısının da 84 olduğunu anlatarak, "İlçemiz genelinde 2006 yılı içinde toplam 1 milyon 840 bin 414 YTL ŞNT yardımı yapılmıştır. Bu arada, 2007 yılı içinde de ödemeler sağlıklı bir şekilde ailelere ödenmektedir" dedi.

(NÇ-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title