Haberler

Erciş'te Bir Terörist Güvenlik Güçlerine Teslim Oldu

Erciş'te bir terörist güvenlik güçlerine teslim olduVAN - Van'ın Erciş ilçesinden 2015 yılında PKK/KCK terör örgütüne katılan ve hakkında;

Erciş'te bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu

VAN - Van'ın Erciş ilçesinden 2015 yılında PKK/KCK terör örgütüne katılan ve hakkında; "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" ve "Devletin Birliğini ve Ülke Bütünlüğünü Bozma" suçlarından yakalama kararı bulunan bir 1 terörist, yapılan ikna çalışmaları sonucunda teslim oldu.

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, "Van'ın Erciş ilçesinden 2015 yılında PKK/KCK terör örgütüne katılan ve hakkında; "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" ve "Devletin Birliğini ve Ülke Bütünlüğünü Bozma" suçlarından yakalama kararı bulunan bir 1 terörist; yapılan ikna çalışmaları sonucunda, 16 Temmuz 2018 günü, Erciş ilçesi Çelebibağı Mahallesi'nde jandarmaya teslim olmuştur. Alınan ilk ifadesinde; örgütte çok sıkıntı çektiğini, insanlık dışı muamele gördüğünü, uzun zamandan beri örgütten kaçmaya çalıştığını anlatan terör örgütü mensubu, halen örgüt içinde faaliyet gösteren birçok kişinin de teslim olmak için fırsat kolladığını belirtmiştir. Teslim olan teröristle ilgili adli işlemler sürdürülmekte olup, bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik terörle mücadele faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Erciş PKK 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title