Haberler

Erciş Belediyesinden asfalt kaplama çalışması

Güncelleme:

Erciş Belediyesinden asfalt kaplama çalışması

VAN - Van'ın Erciş Belediyesi, ara sokak ve caddelerdeki bozuk yolları BSK asfalt ile kaplıyor.

"Halka hizmet Hakka hizmet" anlayışıyla çalışmalarına büyük bir hızla devam eden Erciş Belediyesi, ilçe genelinde başlatmış olduğu çalışmalarla büyük takdir topluyor. İlçe genelinde merkez ve kırsal mahalleler olmak üzere toplam 25 mahallede kilitli parke taşı projesi gerçekleştiren Erciş Belediyesi, yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ilçe genelinde yolları bozuk olan sokak ve caddeleri BSK asfalt ile kaplıyor. Alkanat Mahallesi Batmaz Sokak'ta devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, "Erciş'i modern bir şehir seviyesine ulaştırmak için bütün belediye çalışanları olarak canla başla çalışıyoruz. Bu kapsamda ilçe genelinde hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızdan da bir tanesi BSK asfalt kaplama çalışmasıdır. Bizler, Erciş Belediyesi olarak 'Halka hizmet Hakka hizmettir' anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu hizmetlerin ilçemize sunulmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün devlet büyüklerimize, milletvekilimize, siyaset kurumunun kıymetli temsilcilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erciş Haberler

Bakmadan Geçme

Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title