Haberler

Erbil Amcasının Arabasını Çalmış

ÇARKIFELEK YARIŞMASINI SUNAN MEHMET ALİ ERBİL İLE HOSTESİ ORYANTEL ASENA, KÜÇÜKKEN YAPTIKLARI YARAMAZLIKLARI ANLATTI. ERBİL ARABA ÇALARKEN, ASENA'NIN YARAMAZLIĞI İSE BAŞINA BÜYÜK DERT AÇMIŞ.

Kanal 1'de ekrana gelen Çarkıfelek yarışmasında Asena ve Mehmet Ali Erbil, küçükken yaptıkları yaramazlıklardan bahsettiler.

Asena, babaannesinin aldığı bisikleti ondan habersiz kullanınca nazara gelmiş ve bisikletten düşünce hem dişlerinde problem yaşamış hem de dayak yemiş:

'Babaannem binmeyim diye bisikleti kilitlemişti. Ben gittim anahtarı bir yerden buldum. Aldım, bisiklete bindim. Yokuştan aşağı ineyim dedim, tepe taklak düştüm. Ben o yüzden diş problemi çekiyorum. Dişlerim yerdeydi zaten. Dizlerim paramparça oldu. Hüngür hüngür oturdum ağlıyorum. Babaanneme haber verdiler. Bir geldi, ben zannettim şevkat gösterecek. 'Sana ben demedim mi' diye bir patlattı. Daha kötü, bir de dayak yedim.'

ERBİL AMCASININ ARABASINI ÇALMIŞ

Şovmen Mehmet Ali Erbil ise küçüklüğünde amcasının arabasını çaldığını ve bir yalan atarak durumu kurtardığını şöyle anlattı:

'Ben de amcamın arabasını çaldım, sabaha karşı herkes uyuyor. Hiç unutmuyorum, arabayı çaldım gittim gittim aboo kaldım, geri vitesi bilmiyorum. Eve koşarak geldim, amcamı uyandırdım. 'Amca arabayı çalmışlar' dedim. Oradan belliydi benim ne olacağım.'

TELEVİZYONGAZETESİ

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title