Haberler

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan Açıklaması

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Bizler huşu içinde ibadetlerimizi yapıp ramazan ayını geçirirken onlar karınca misali plan yapıyorlar.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Bizler huşu içinde ibadetlerimizi yapıp ramazan ayını geçirirken onlar karınca misali plan yapıyorlar. Onlar dünya siyonizmi ve dış güçlerdir." dedi.

Erbakan Vakfı Bursa Şubesince bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına katılan Erbakan, burada yaptığı konuşmada, Erbakan Vakfı'nın Necmettin Erbakan'ın vasiyetini yerine getirmek için kurulduğunu söyledi.

Necmettin Erbakan'ın "Bir gün Suriye'de savaş olursa Hedef Türkiye'dir" sözlerini hatırlatan Erbakan, şöyle devam etti:

"Türkiye'ye, İslam alemine, Müslümanlara, kendimize baktığımız zaman ne görüyoruz? En güzel sofralarda iftarımızı yapıyor, en güzel kıraatla teravih namazını kıldıran imamların arkasında namazı kılıyoruz. Kendi ülkemizde tam bir inanç özgürlüğü içinde ibadetlerimizi istediğimiz gibi özgür bir şekilde yerine getiriyoruz. Bizler huşu içinde ibadetlerimizi yapıp ramazan ayını geçirirken onlar karınca misali plan yapıyorlar. Onlar dünya siyonizmi ve dış güçlerdir."

ABD ile Suudi Arabistan arasında imzalanan silah anlaşmasının hedefinde İran'ın olduğunu iddia eden Erbakan, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz aylarda İsrail Ulusal Güvenlik Merkezi Başkanı bir açıklama yaptı. Dedi ki 'İsrail'in başta İran olmak üzere bölgedeki düşmanlarına, bölgesel tehditlere karşı Türkiye, Ürdün, Mısır gibi Sünni Müslümanlardan oluşan bir ittifakla beraber hareket etmesi gerekir.' Arkasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ramazan ayı öncesi ABD ziyaretinde, Trump Cumhurbaşkanına 'Sizinle birlikte yapacağımız daha çok şey var.' dedi. Bu söz boşu boşuna söylenmiş bir söz değildir. Bundan sonra Trump, İran'a karşı kullanılmak üzere Suudi Arabistan'a gitti ve 110 milyon dolarlık silah satışı anlaşmasını imzaladı. Bu silahlar İran'a karşı kullanılmak için veriliyor."

Kaynak: AA / Güncel

Necmettin Erbakan Türkiye İran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title