Haberler

Erbakan: Millet Bir Defa Aldatılır

Eski Başbakanlardan Necmetin Erbakan, 'Bir Millet Bir Defa Aldatılır. Bunu 2002'de Yaptınız, 3 Kasım'da. Bir Daha Aldatamayacağınızı Biliyorsunuz' Dedi.

Eski başbakanlardan Necmetin Erbakan, ''Bir millet bir defa aldatılır. Bunu 2002'de yaptınız, 3 Kasım'da. Bir daha aldatamayacağınızı biliyorsunuz'' dedi.

Saadet Partisi İl Başkanlığınca Fomara Meydanı'nda düzenlenen mitinge konuşma yapacağı platforma kadar otomobille gelen Erbakan, Bursa'nın medeniyetlerin merkezi olduğunu Avrupa'ya ve birçok ülkeye medeniyetin Bursa'dan gittiğini belirtti.

Siyonizmi anlamadan dünya meselelerini anlamanın mümkün olmadığını belirten Erbakan, siyonizmin hedefinin Müslümanları yok etmek olduğunu anlatarak, şunları söyledi:

''19 haçlı seferi yapıldı. Bu seferlerin amacı büyük İsrail'i kurmaktı. Bizim ecdadımız bu seferleri önledi. 19 haçlı seferini geri püskürttü. 19'ncusu Cihan Harbi'dir. Bu aziz millet onlara izin vermedi. 92 sene önce onları kapıdan kovduk, şimdi, 92 sene sonra bacadan geliyorlar, 22 Temmuz seçimlerinde. Dikkat edin Allah'ın izniyle bacadan da kovacağız.

Ortada bir timsah var timsah. Siyonizm timsahı. Bu timsahın üst çenesi ABD, alt çenesi Avrupa'dır, kuyruğu da İsrail'dir. Bunlar tek bir vücuttur. Bu timsahı tanıyacaksın, çünkü bu timsah 'her şeye hakim olacağım dünyayı yutacağım' diyor. Asırlar boyunca bunu söyledi. Bizim ecdadımız bunlara müsaade etmedi. Bugün de biz bunu yapacağız.''

Necmettin Erbakan, Mudanya ilçesinden Bursa'ya gelinceye kadar yollarda AK Parti tarafından asılan ''kırık ampüllü'' olarak nitelendirdiği afişleri gördüğünü kaydederek, şöyle konuştu:

''Niye yırtınıyorsunuz yahu niye, bu çırpınmanız niye? Çünkü çok iyi biliyorsunuz, siz de, arkanızdaki emperyalist abileriniz de... Bir millet bir defa aldatılır. Bunu 2002'de yaptınız, 3 Kasım'da. Bir daha aldatamayacağınızı biliyorsunuz. Onun için yırtınıp, çırpınıp duruyorsunuz. Hepsi beyhude 22 Temmuz geliyor. Mesele basit, yok olacaksınız, yok olacaksınız. Ne yaparsanız yapın, bu meydan bunun ispatı, kapıdan kovduğumuz siyonizmi bacadan içeri sokmayacağız.''

İmam Hatip liselerinin AK Parti döneminde kapatıldığını öne süren Erbakan, bunun nedeninin Türk insanını dinden uzaklaştırmak olduğunu, ancak kendilerinin Türk insanının dininden uzaklaştırılmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Erbakan, şöyle devam etti:

''Annesine babasına hayırlı evlat, yarın onlar vefat ettikten sonra fatiha okuyan evlat istiyorum. Sen ne karışıyorsun benim çocuğuma dinimi öğretmeye, ne karışıyorsun. Senin maksadın beni dinimden uzaklaştırıp İsrail'e yumuşak lokma yapmak. Buna müsaade etmeyeceğiz. 22 Temmuz seçimlerinde millet sömürülmeye, köleleştirilmeye ve yok olmaya hayır diyerek, yeniden büyük bir Türkiye ve yeni bir dünya kurmak istiyorsanız Saadet Partisi'ne 'evet' diyin.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title