Haberler

Erbakan'dan kongreye davet

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "17 Kasım Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda yapacağımız 1. Büyük Kongremize tüm milletimizi davet ediyorum. Milli Görüş'ün ikinci 40 yıl şahlanışının işaret fişeği olacak büyük kongremize gelin, tarihe tanıklık edin çağrısını yapıyorum." dedi.

Erbakan, partisinin genel merkezinde düzenlenen il başkanları toplantısı öncesinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ülke gündemini meşgul eden konulardan birinin sigara ile mücadele olduğunu hatırlatan Erbakan, iktidarın takıntılı bir şekilde kendini sigarayla mücadeleye adadığını ifade etti.

Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her konuşmasında sigaranın zararlarına geniş yer verdiğine ve bu doğrultuda Türkiye'de sigara yasaklarının her geçen gün genişletildiğine, ceza miktarının artırıldığına ve yasakların titiz şekilde uygulandığına işaret etti.

İktidarın her fırsatta sigaranın kanser yaptığını vurguladığını belirten Erbakan, "Biz de Yeniden Refah Partisi olarak iktidara 'Evet sigara kanser yapıyor ama sigarayla birlikte bu ülkede işsizlik, geçim sıkıntısı, borç batağı, iflaslar, hacizler, ekonomik problemler de insanımızı bunalıma sokuyor ve kanser yapıyor.' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Erbakan, kanserin yalnızca sigaradan kaynaklanmadığını vurgulayarak, "İktidarı sigarayla mücadele ettiği kadar yoksullukla, işsizlikle, açlık ve yoksulluk sınırının altındaki maaşlarla, insanlarımızın yaşadığı geçim sıkıntısıyla, bütün Türkiye'yi, 82 milyonu derinden etkileyen ekonomik problemlerle de mücadele etmeye çağırıyoruz." diye konuştu.

İktidara geldiklerinde konuşma, söylem ve eylemlerle uyumlu bir dış politika takip edeceklerini aktaran Erbakan, şunları söyledi:

"Yeniden Refah iktidarında sürekli olarak dış güçler tarafından aldatılan, aldanan bir dış politika yürütülmeyecek. Yeniden Refah iktidarında, iş başına gelir gelmez İncirlik Üssü ve Malatya Kürecik Radar Üssü kapatılarak terörle mücadele nasıl yapılır bütün dünyaya göstermiş olacağız."

Kongreye çağrı

Türkiye'nin son 50 yılında milletin yüzünün sadece Milli Görüş'le güldüğünü savunan Erbakan, 17 Kasım'da yapılacak kongrenin, Milli Görüş'ün yeniden şahlanışının başlangıcı olacağını belirtti.

Erbakan, "17 Kasım Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda yapacağımız Yeniden Refah Partimizin 1. Büyük Kongresi'ne tüm milletimizi davet ediyorum. Milli Görüş'ün ikinci 40 yıl şahlanışının işaret fişeği olacak büyük kongremize gelin, tarihe tanıklık edin çağrısını yapıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Necmettin Erbakan Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title