Haberler

Erbaa Etkinliklere Hazır

Güncelleme:

Etkinlik Organizasyonunun sanatçı ve tüm eğlence organizasyonlarını hazır hale getiren Erbaa Belediyesi Çehresini de güzelleştiriyor.

Çalışmalar ile ilgili bilgi aldığımız Erbaa Çevre Müdürü Fatih SÖNMEZ şöyle dedi;

"19.Erbaa Etkinlikleri için Erbaa'mıza gelecek olan gerek yurt içi gerekse yurt dışından gelen misafirlerimizi karşılamaya hazırlanıyoruz.Hazırlıklar kapsamında Çevre düzenlemelerini de tamamlamış bulunuyoruz.Rutin çalışmalarımızın dışında sanki Bayramlarda evlerine gelecek misafirleri ağırlayacak şekilde hazırlanan halkımız gibi bizde misafirlerimiz ağırlamaya hazırız.

Yeşil alanlarımızda kuruyan çimlerimizi yeniliyor,bordür taşlarımızı boyuyor havuzlarımızda su ve ışıklar ile ilgili aksaklıklar var ise hepsini gideriyoruz.Cadde ve sokaklarımızı bayrak ve flamalar ile süsledik.Cumhuriyet Meydanımızı ise adete bir gelin gibi süsledik.Gelecek olan misafirlerimiz pırıl pırıl ve gülen bir şehir ile karşılamak istiyoruz.6-7-8 Temmuz da başlayacak olan etkinliklerimize gelecek olan misafirlerimizi karşılamak için şimdiden heyecan ile onları bekliyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erbaa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title