Haberler

Er Meydanı'nda Erken Final Orhan Okulu'nun

Başpehlivan Ali Gürbüz elendi656'ncı Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde çeyrek final için başpehlivanlar çayıra çıktı.

Başpehlivan Ali Gürbüz elendi

656'ncı Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde çeyrek final için başpehlivanlar çayıra çıktı. Çekilen kurada favoriler arasında yer alan başpehlivan Ali Gürbüz ile Orhan Okulu eşleşti. Diğer eşleşmelerde ise Şaban Yılmaz ile Fatih Atlı, İsmail Balaban ile Salih Erinç, Hamza Köseoğlu ile Serhat Balcı karşı karşıya geldi. Güreşlerin normal süreleri ve puanla bölümünde galip çıkmadı.

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ ELENDİ

Çeyrek finalde Orhan Okulu ile karşılaşan Ali Gürbüz, altın puanlama bölümünde rakibine yenilerek Kırkpınar'a veda etti. Galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşayan Orhan Okulu, tribünleri dolaşarak seyircileri selamladı. İsmail Balaban ile Salih Erinç'in güreşi de dikkat çekti. Başpehlivan Balaban, rakibini yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Er Meydanı'nda Şaban Yılmaz, rakibi Fatih Atlı'yı altın puanlama da yenerek yarı finale yükseldi. Rakibini yendikten sonra büyük sevinç yaşayan Şaban Yılmaz antrenörlerine koştu. Çeyrek final güreşlerinin ardından Orhan Okulu, İsmail Balaban, Şaban Yılmaz ve Hamza Köseoğlu yarı finale çıkarak altın kemer yolundaki umudunu sürdürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Başpehlivanların tanıtılması

-Peşrevleri

-Başpehlivan güreşleri,

-İzleyenler

-Atatürk posteri

-Kazanan güreşçilerin sevinçleri

-Genel görüntüler

HABER-KAMERA: ENGİN ÖZMEN-ALİ CAN ZERAY-MEHMET YİRUN/EDİRNE,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Balaban Şaban Yılmaz Ali Gürbüz Kırkpınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title