Haberler

Er-Kadın üyesi iş yeri açtı

Güncelleme:

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği üyesi Kübra Dalbun eşi Suat Dalbun ile birlikte hayalini kurdukları Hayal Avize isimli iş yerinin açılışını gerçekleştirdiler.

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği üyesi Kübra Dalbun eşi Suat Dalbun ile birlikte hayalini kurdukları Hayal Avize isimli iş yerinin açılışını gerçekleştirdiler. İşyerinin açılışı kalabalık bir davetli eşliğinde dualar ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından yapıldı.

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği üyesi Kübra Dalbun Erzurum'un hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, "Hizmet, üretim ve ticaret sektörlerinde çalışma hayatına atılan kadınlar, aileye de gelir kapısı açıyorlar. ERKADIN derneğimiz Kadınların iş gücüne katılımlarının artırılması, kendi işlerini kurma ve geliştirme konusunda ihtiyaç duyacakları temel beceriler ve gerekli motivasyonların sağlanması amacıyla pek çok proje ve eğitim yürüttü, biz genç hanımları yüreklendirdi, hem ailece çalışıp kazanmak, hem birkaç kişiye iş vererek istihdam sağlamış olmanın mutluluğunu yaşamak çok güzel. Aydınlatma sektöründe yılların verdiği tecrübeye sahip olan eşim Suat Dalbun ve Yılmaz Yücelik ile birçok Erzurumlunun hayallerini süsleyen değişik tarzda avize çeşidine kadın eli değdirerek hayallerimizi Hayal Avize ile gerçeğe dönüştürdük, rabbim utandırmasın." dedi.

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, "Bayanlar bir iş yeri açmayı düşündükleri zaman kesinlikle korkmasınlar. Her işte az da olsa bir risk vardır, riskten korkarsan başarılı olamazsın. Devletin ve ailenin desteği olduktan sonra her bayan istediği iş yerini açabilir. Kübra kızımız da ailesi ile hayallerini gerçekleştirdi. Kesinlikle hayaller ertelenmemeli, gerçekleştirmek için çaba sarf edilmeli. Başarı, cesaret ister. Kadınlar cesaretli olup ve hayallerinin peşinden gidince eşleri de babaları da, oğulları da, yakınları da yanlarında olur ve Hayal Avize ortaya çıkar, Allah hayırlı etsin"dedi

Avize, ev aksesuarları ve aydınlatma sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan Hayal Avize Aydınlatma Aksesuar Mağazası, Erzurum Girişimci Kadınlar Derneğinin yönetim kurulu üyeleri ve üyeleri arasında sevinçle karşılandı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sekmen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title