Haberler

Epilepsi Hastası Genç, Yardım Bekliyor

Tokat'ta Yaşayan Sürdüren Epilepsi Hastası Recep Çakmak, Zor Günler Geçiriyor.

Tokat'ta yaşayan sürdüren epilepsi hastası Recep Çakmak, zor günler geçiriyor.

Yaşadığı hastalık nedeniyle sıkıntılarına çözüm bulamayan Çakmak, çaresizlik içerisinde olduğunu söyledi. 3 yıldır yaşadığı epilepsi hastalığına depresyonun da eklendiğini ve daha sonrada psikiyatrik tedavi görmeye başladığını belirten Çakmak, malulen emekli olmak için yaptığı başvurulara cevap alamadığını kaydetti. Epilepsi hastalığı nedeniyle ani nöbetler geçirdiğini ve vücudunun adeta kilitlendiğini belirten Çakmak, "Hastalık nedeniyle defalarca yoğun bakımda tutuldum. İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde haziran ayına nörolojide tedavi olmak için gün verildi. O güne kadar ne yapacağımı bilemiyorum. Bu nedenle çalışmadığım için 2022 sayılı yasa gereği malulen emekli olmak için gerekli yerlere raporla başvurmuştum. Aradan 5 ay geçti ama henüz bir cevap gelmedi. Bu mağduriyetimin giderilmesi için ilgili yerlere müracaat ettim ama sonuca ulaşamadım. Evde tek başıma annemle yaşıyorum. İnsanlara ve kendime zarar vermekten korkuyorum. Zor günler yaşıyoruz. Çaldığım kapılar yüzüme kapanıyor. Kimseden bir cevap alamıyorum. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan bir kaç kere yardım aldım. Rahatsızlık derecem arttı yüzde 65'lik sakatlık derecesine girdim" dedi.

Çakmak, geleceği noktasında kaygı duyduğunu, sağlık ve maddi problemlerinin aşılması için yardım beklediğini sözlerine ekledi.

(Nİ-SA-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title