Haberler

EPDK Başkanı Yılmaz: "Tüketici memnuniyeti odaklı çalışmaya devam edeceğiz"

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kurum olarak tüketici memnuniyetini faaliyetlerinin merkezine alan bir anlayışla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Piyasalarımızın adil, rekabetçi ve öngörülebilir yapısını korumayı ve yeni yatırımların önünü açmayı sürdüreceğiz." dedi.

Yılmaz, EPDK Başkanlığına yeniden atanmasına ilişkin kararın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve bir kez daha layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iş birliği içinde çalıştıkları Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e teşekkür etti.

Ülkesini seven herkesin sorumluluğunun arttığını, daha fazla çalışma gerektiren bir dönemden geçildiğini vurgulayan Yılmaz, "Enerji alanında da daha fazla üretim, yatırım ve istihdam için gayretlerimizi artırmamız gerektiğinin bilincindeyiz." ifadesini kullandı.

EPDK olarak tüketici memnuniyetini esas almaya devam edeceklerine dikkati çeken Yılmaz, şunları kaydetti:

"Piyasalarımızın adil, rekabetçi ve öngörülebilir yapısını korumayı ve yeni yatırımların önünü açmayı sürdüreceğiz. Tüketici memnuniyeti odaklı çalışmaya devam edeceğiz. Enerji alanında çalışmak yüksek enerji ister. Durmak, yorulmak, mola vermek olmaz, çünkü yapmamız gereken çok iş var ve biz ülkemizin potansiyelinin ve gücünün de farkındayız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına yakışan bir EPDK ve güçlü enerji piyasaları için ben ve çalışma arkadaşlarım gece gündüz çalışacağız."

Kaynak: AA / Ekonomi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title