Haberler

Ensarioğlu Silvan'da Seçim Çalışmalarına Katıldı

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, “16 Nisan, 90 yıldır milletin önüne çıkmış en büyük fırsattır.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, "16 Nisan, 90 yıldır milletin önüne çıkmış en büyük fırsattır. İlk defa millet bu referandumda yapılacak değişiklikle kendi iradesini iktidar kılacaktır" dedi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, referandum çalışmaları çerçevesinde, partisinin Silvan İlçe Başkanlığı binasında vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan Ensarioğlu, "Silvan barajı Türkiye'nin en önemli projelerindendir. 2,5 milyon dönüm arazi sulanacak ve 300 bin insan istihdam edilecektir. 7 tane su deposu barajı yapılmaktadır. Bütün bu hizmetler yapılırken ekoloji bozuluyor yalanı ile sürekli yalan ve iftira atan bir makineye dönüştü bu yapı. PKK ve HDP yalan ve iftira atan bir makinaya dönüştü. Bu zulme dur diyecek biri yok mu? Milletin istemediği hiç bir şey olmaz. Millet bu zulme 'dur' derse hiç kimsenin haddi değil biz Allahtan ve milletten daha büyük birini tanımayız. Biz Silvan'dan güçlü bir destek bekliyoruz, bu zulmedenlere 'dur' diyebilmek için" dedi.

Ensarioğlu, 16 Nisan'da milletin geleceğini belirleyecek olan sistem değişikliğinin seçiminin yapılacağını anlatarak, "90 yıldır milletin önüne çıkmış en büyük fırsattır bu. İlk defa millet bu referandumda yapılacak değişiklikle kendi iradesini iktidar kılacaktır. Bundan sonra her şeyi belirleyecek olan halkın kendisidir. Egemenlik bundan sonra gerçek anlamda kayıtsız şartsız milletin olacaktır. 90 yıldır, 'Bu sistem Kürleri yok saydı, zulmetti, asimile etti, yok etti' diyorsun. Şimdi de, 'Bu sistem değişmesin' diyorsun. Şimdiye kadar neye 'Evet' dediniz ki?" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Galip Ensarioğlu Diyarbakır AK Parti Silvan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title