Haberler

Enis Arıkan'ın ve Ezgi Mola ile Taklit Paylaşımı, Takipçilerini Kahkahaya Boğdu

Güncelleme:

Enis Arıkan ve Ezgi Mola, güldürü geleneğini bozmadı. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun fotoğraflarını taklit eden ikiliden Arıkan'ın Mola için söylediği "Kapçık ağızlı" yorumu takipçilerini kahkahaya boğdu.

Kardeşten öte olduklarını söyleyen Ezgi Mola ve'dan takipçilerini kahkahaya boğan bir paylaşım daha geldi. Sürekli yan yana gördüğümüz ikili oyunculuklarını normal hayatlarına da taşıyor. Her yaptıklarıyla espirili göndermeler yapan ikili bu kez de oyuncu arkadaşlarının fotoğrafını taklit etti.

"AĞZI KAPÇIK EZGİ'M"

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun reklam afişi önünde fotoğraflarını taklit eden Ezgi Mola ve Enis Arıkan takipçilerini güldürdü. Enis Arıkan sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, "Ezgi'min ağzı kapçık olmasaydı çok benzemiştik" diye not düştü. Neslihan Atagül de güldüren paylaşıma kayıtsız kalmadı.

İşte o paylaşım;

Enis Arıkan'ın ve Ezgi Mola ile Taklit Paylaşımı, Takipçilerini Kahkahaya Boğdu

Enis Arıkan'ın ve Ezgi Mola ile Taklit Paylaşımı, Takipçilerini Kahkahaya Boğdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Neslihan Atagül Kadir Doğulu Enis Arıkan Ezgi Mola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

KÜBRA:

ENİSSS SENİ YEMEK İSTİYORUMM. . NEDEN BUKADAR TATLISINNN. . . AŞIĞIM SANA DUY BENİ GÖR BENİ

4
8
yanıtYanıtla
kübraaaaa:

yazıdan nasıl görsün seni salakkmısın sen yaaa

yanıt1
yanıt0
Enis:

BENDE SANA AŞIĞIM GEL BUL BENİ YERİM SENİ

yanıt0
yanıt0
Murat B.:

Hani sen bana aşıktın. Küstüm hıııııh

yanıt0
yanıt0
bende sizi okuyup gülen yorumcu:

murat enis kabraaaa size çok güldüm yazıyı yazan ergen kübraya ayrıca güldüm gününüzde neşeli bol kahkahayla geçsin emi!!

yanıt0
yanıt0
BÜŞRA YİNE Mİ SEN DİYEN ADAM:

KÜBRA. FARKINDA OLMAMAN DOĞAL. GERÇEK ADIMI KULLANIP, BANA HİTAP EDİYORSUN GİBİ OLMUŞ. SANA ŞÖYLE KARŞILIK VEREYİM:''BEN GAMLI HAZAN, SENSE BAHAR, DİNLE DE VAZGEÇ! SEN KENDİNE, KENDİN GİBİ TAZE BİR BAHAR SEÇ''! TAMAM MI? AYRICA BU YAZI ÜSLUBUNU SANA YAKIŞTIRAMADIM.

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

ezgi molayı seviyorum çok içten yapmacıksız olduğu gibi kendini aşmış artık ciddi anlamda insan oyuncu kendisiyle dalga geçilse bile güler geçer burnu havalarda değil hande erçele ödül verileceğine cidden gülmesini bilen ve güldürmekte başarılı ezgi molaya verilseydi en azından birtaraflarlarını yaptırmakla sahte gülümsemeyle değil oyunculuğu ve insancıllığla ön planda olur hakederdi de milletimiz ne yazıkki görselliğe estetiğe dış görünüşe çok önem verdiği verdiği için malesef

9
2
yanıtYanıtla
mercek:

iyide dış görünüşte ezginin aşağı kalır hali yokki

yanıt1
yanıt3
sapla samanı karıştırmayın derim:

ya halen dış görünüş deyip durmak saçma değilmi kadın her role her tipe bürünüyor sonuçta oyuncu içtenlik doğallıktan bahsediyorum oyunculuğundan tutupta silikonlarından dolgularından bikinili görüntüleriyle gündemde olmasından değil halen yanlış algılıyosunuz MERCEK

yanıt3
yanıt0
isim:

bıktım her yerde gay görmekten

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title