Haberler

Enıpe 2018 Fuarı'nda Tanıttı

Şişecam Düzcam, 11-14 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen ENIPE - Enerji Verimli Sanayi ve Ürünler 2018 Fuarı'nda ileri teknoloji ürünlerini sergiledi.

Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa'nın en büyük üreticisi konumunda olan Şişecam Düzcam, ileri teknoloji ürünlerini ENIPE Enerji Verimli Sanayi ve Ürünler 2018 Fuarı'nda ziyaretçilerin beğenisine sundu. 11-14 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda Şişecam Düzcam, ürün geliştirme ve Ar-Ge çalışmalarında enerji verimliliği konusundaki uzmanlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

İnşaat, yenilenebilir enerji, teknoloji üreticileri ve hizmeti gibi sektörlerden lider kuruluşların bulunduğu fuarda Şişecam Düzcam, özel dekorasyonlu standında enerji tasarrufu sağlayan camlarını tanıttı.

Şişecam Düzcam, standında mega proje İstanbul Yeni Havalimanı için geliştirdiği yeni ürünü "Temperlenebilir Solar Low-E Cam"ı tanıttı. İstanbul Yeni Havalimanı projesinde tercih edilen üstün nitelikli Şişecam ürünleri ile maksimum ısı yalıtımı, güneş kontrolü, emniyet, güvenlik ve gürültü kontrol özellikleri bir arada sağlanmaktadır.

Fuarda Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E camlarının yanı sıra maksimum enerji tasarrufu sağlayan üçlü Isıcam üniteleri Isıcam S 3+ ve Isıcam K 3+ camlarını tanıttı. Standı ziyaret eden katılımcılar, bir yandan enerji tasarrufu sağlayan cam ürünleri hakkında yerinde bilgi alırken bir yandan da Isıcam'ın sıcak ve soğuğa karşı üstün yalıtım özelliklerini test edip deneyimleyebildikleri "Isıcam K Test Tüneli" ve "Isıcam S Test Buzdolabı" düzeneklerine büyük ilgi gösterdiler.

Fuarın açılış gününde, standı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sn. Mehmet Ceylan ve beraberindeki heyeti de yeni havalimanı camı hakkında detaylı bilgi aldı. Ceylan, "Isıcam K Test Tüneli" ve "Isıcam S Test Buzdolabı"nı bizzat deneyimlerken kendisine Isıcam Sistemleri'nin ısı yalıtımı, güneş kontrol, emniyet, güvenlik ve gürültü kontrol özellikleri aktarıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title