Haberler

Engin Çeber'in Yeni Görüntüleri

"İşkence" ve "Kötü Muamele" Sonucu Öldüğü Öne Sürülen Engin Çeber'in Gözaltına Alındığı Sırada Çekilen Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı.

Polis merkezi ile cezaevinde gördüğü "işkence" ve "kötü muamele" sonucu öldüğü öne sürülen Engin Çeber’in gözaltına alındığı sırada çekilen yeni görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntüler Engin Çeber’in ölüm davasının Bakırköy'de bulunan dosyasına da konuldu.

İŞTE ENGİN ÇEBER'İN GÖZALTINDAKİ GÖRÜNTÜLERİ / WEB TV

Görüntülerde Engin Çeber gözaltına alındığı arkadaşları ile İstinye Polis Merkezi'nde bir odada elleri arkadan kelepçeli olarak yerde oturuyor. Polis gözaltındakilere "Parmak izi alıp gideceğiz. Niye bu kadar zorluk çıkarıyorsunuz" diyor. Engin Çeber’in bir arkadaşı da polise "Eğer kamera kayıtta ise iyi konuştun" diye karşılık veriyor.

5 EKİM'DE DAVASI GÖRÜLECEK

Bakırköy 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Engin Çeber davasının son duruşması 5 Ekim Pazartesi günü yapılacak. Engin Çeber'in tutuklanarak konulduğu Metris Cezaevi'ndeki kamera kayıtları ise daha önce dava dosyasına girmişti. Bu kayıtlarda, Engin Çeber’in 29 Eylül’de cezaevine gelişi ve 7 Ekim’de komaya girdikten sonra hastaneye nakli sırasında yaşananlar görülüyor.

Ayıklanan görüntülerde sayım günlerine ait kayıtlar ön plana çıktı. Tamamı cezaevi koridorlarında çekilen görüntülerde Engin Çeber, öldüğü 7 Ekim 2008’de karga tulumba dışarı çıkarılıyor. Engin Çeber’in taşınması sırasında sedye kullanılmıyor. Hastaneye sevk işlemleri sırasında yerde bekletildiği de görülüyor. Bu görüntüler yayınlandığı zaman işkecenin belgesi olarak değerlendirilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title