Haberler

Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul'dan Ayrılıyor

Güncelleme:

Yeni filminin tanıtımına katılan Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Ertuğrul dizisinden ayrılacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

TRT ekranlarında reyting rekorları kıran ' Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın, dizinin yeni sezonundan sonra kadrodan ayrılacağı öğrenildi.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BİTİYOR

Engin Altan Düzyatan'ın TRT'de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolünün önümüzdeki sezon sona ereceği, rolünün sona ermesiyle birlikte dizi ekibiyle arasına mesafe koyduğu iddia ediliyor.

YENİ FİLMİNİN TANITIMINA KATILDI

Düzyatan, yönetmenliğini Mete Sözer'in üstlendiği ve Cem Davran, İlyas Salman, Açelya Devrim Yılhan ve Meral Çetinkaya gibi oyuncuların dikkat çektiği yeni filminin basın gösteriminde Kanyon'da yerini aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

YANYATAN:

TRT''den yediği para haramdır. Geziye destek ver sonra git devletin kanalında oyunculuk yap.

34
23
yanıtYanıtla
kardeş !!:

Dizide oynarken iyi ayrılınca kötü . Bu ülkede adam harcamak ne kadar kolay

23
28
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Ertuğrul giderse Osman ve Orhan ile devam ederler vesselam.

30
0
yanıtYanıtla
HA DİRİLİŞ ERTUGRUL NE FARKI VAR ???:

zaten gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan sırf siyasi olarak oynatılan bir dizi keşke yarın bitse de daha fazla at gözlüklü ak koyun mee lemesi duymasak . . . Ertuğrul iyi bir komutan ve askerdir buna bi sözümüz olmadı olmaz olamaz ancak o dönemi kasıp kavuran NOYAN ile ertugrulu bir tutmak passat ile bugattiyi yarıştırmaya benzer . . . Hele ertugrulun eline çivi çakıldıgı sahne yok mu veya ertugrulun intikam aldıgı noyanın elini çiviledigi sahne tam bir tarih dışı hayal ürünü . . . HA MUHTEŞEM YY

3
26
yanıtYanıtla
Ahmet Yıldırım Mobil-IOS:

Keramet bende zannediyor Engin iyi bir oyuncu ama keramet Engin'de değil. Söz ve senaryo yazarları, müzik ve jenerik, yönetmenimiz elinize, yüreğinize sağlık.!

27
1
yanıtYanıtla
AKIL:

Engin bu rolü özler

21
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

Gezici zaten keşke başka birini koysalardı.

12
10
yanıtYanıtla
AKIL:

Adamın siyasi düşüncesinden sizene kardeşim. bu güne kadar hayran hayran izlediniz ya diziyi. Engin rolünü hakkıyla yaptı

6
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ertuğrul un oğlu osman devam edecek tabiki osman ı başkası oynayacak

9
0
yanıtYanıtla
AKIL:

ENGİN ROLÜNÜ ÇOK İYİ OYNADI. HELAL OLSUN. Keşke gitmeseydi de dizi devam etseydi. engin ile Ertuğrul bütünleşmişti. yeni bir karaktere nasıl alışırız?

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title