Haberler

Engelsiz Aslanlar Finali Garantiledi

Güncelleme:

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İtalya'nın GSD Anmic Sassari Takımını 103-67 Yenerek, Finalde Mücadele Etmeye Hak Kazandı.

ENGELSİZ ASLANLAR FİNALİ GARANTİLEDİ

Mesut ZEYREK / KÖLN DHA)

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, IWBF şampiyonlar Kupası'nda C grubu üçüncü maçında İtalya'nın GSD Anmic Sassari takımını 103-67 yenerek, finalde mücadele etmeye hak kazandı. Engelsiz Aslanlar Köln'de daha önceki ilk iki maçını da kazanmıştı.

Grubun üçüncü maçında yine büyük taraftar desteği ile maça başlayan Galatasarat TS, maçın ilk peridyodunu 23-17 devreyi ise 52-32 önde tamamladı. İkinci yarıya yine üstün bir oyunla başlayan Galatasaray TS Basketbol takımı üçüncü periyodu 85-49, maçı ise 103-67'lik skorla tamamladı. Grubundaki üçüncü maçtan da galibiyetle ayrılan Galatasaray, Almanya'nın RSC-Rollis Zwickau takımının ev sahipliğinde 5-8 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek IWBF Şampiyonlar Kupası final maçlarında mücadele etmeyi garantiledi. Galatasaray TS antrenörü Remzi Sedat İncesu, oyuncularının tahmin ettiği gibi canla başla mücadele ederek maçları kazandıklarını, yarınki maçı da kazanarak grubu lider olarak bitirmek istediklerini söyledi.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı son maçında yarın yerel saatle 11:15'de Hyeres HC (Fransa) ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title