Haberler

Engellilerin Objektifinden "Yaşam"...

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından engellilerin sosyal aktivitelerini artırmak ve hayata bakış açılarını gözlemlemek amacıyla düzenlenecek olan "Fazla Söze Gerek Yok Fotoğraf Yarışması" tanıtım toplantısı İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Odası'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Sırrı Şenbayram, İl Sağlık Müdür Yardımcıları, Burdur ve Bucak ilçesi Engelliler Derneği temsilcileri ve jüri üyeleri katıldı.Engellilerin dünyasını fotoğraflarla gözlemlemek istediklerini dile getiren İl Sağlık Müdürü Şenbayram, "Yarışmamız engelli vatandaşlara özel bir yarışmadır. İsmi yarışma diyoruz ama amacımız insanları yarıştırmak değil, engelli vatandaşlarımızı toplumumuzun bir eksikliği değil, toplumumuzun bir zenginliği olarak görüyoruz. Toplumumun bu zenginliğinden yararlanmak istiyoruz. Onların hayata bakışları, bunun yanında çok farklı gözlerle görebilmeleri bizim açımızdan çok önemlidir. Yaşamı fotoğraflayacakları fotoğraflarla da onların gözünden hayatı, yaşamı görmek istiyoruz" dedi.

"Fazla Söze Gerek Yok Fotoğraf Yarışması" tanıtım sunumunu İl Sağlık Müdürlüğü Proje Birimi Müdürü Ramazan Çakıroğlu yaptı. Yarışmaya katılım şartlarını anlatan Çakıroğlu şöyle konuştu:

"Engeli olan tüm bireylere açık olan yarışmanın konusu 'Sizin Gözünüzden Yaşam' olup yaşama ait ilginç her şey fotoğraflandırılabilecektir. Dereceye giren ilk 3 kişi ödüllendirileceklerdir. Gönderilecek eserler TC. Kanunlarına ve genel teamüllere aykırı olmayacaktır. Eser gönderenler eserlerinin kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılacaklardır. Fotoğraflarda bulunan canlı ya da cansız obje ile ilgili her türlü telif, izin gibi taleplerden sorumluluk yarışmaya katılana aittir. Mail yoluyla fotoğraf gönderen eser sahipleri fotoğrafları jpeg olarak kaydedip elektronik posta adresimize göndereceklerdir. Posta yoluyla fotoğraf gönderen eser sahipleri eserlerini DVD veya CD ortamında göndereceklerdir. Yarışmaya gönderilen tüm eserler, bütün telif haklarıyla Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından satın alınmış gibi işlem görür. İl Sağlık Müdürlüğünün etkinliklerinde ve eğitim faaliyetlerinde sergileme, afiş, katalog, broşür şekilinde kullanma ve gösterme medyada yayınlama hakkında dahil olmak üzere eser sahibinin ismi ile birlikte 5846 sayılı yasadan doğan tüm telif haklarına sahip olacaktır. Bütün eserler satın alınmış kabul edilip ve herhangi bir bedel ödenmez. Yarışmaya başvuru tarihi 20 Haziran 2013 olup en fazla 3 fotoğrafla katılabilir ve son başvuru 15.08.2013 tarihidir. Eserler burdur.basin@saglik.gov.tr adresine gönderilebileceği gibi posta yoluyla İl Sağlık Müdürlüğü Yeni Mahalle Eski Antalya Caddesi No: 24 Burdur adresine de iletilebilir. Postadaki gecikmelerden Kurumumuz sorumlu değildir."

Tanıtım Toplantısı sonrası İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Sırrı Şenbayram ve jüri üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü Burdur Bucak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title