Haberler

Engellileri İsyan Ettiren Park Sorunu

Engellileri isyan ettiren park sorunu

TOKAT - Tokat'ta Engellilere Meslek Kazandırma ve Dayanışma Derneğinin önünde, engelli park yeri levhasının önüne park eden araçlar, 30 engelli vatandaşın meslek kazanmasına engel teşkil ederek bu kadarda olmaz dedirtti.

Tokat'ın Zile ilçesinde engellilerin meslek kazanması ve hayata tutunması için faaliyetleri gösterdikleri dernek binası önünde engelli park levhası olması ve engellilerin uyarı kağıtları koymalarına rağmen park eden araçlar engelli vatandaşları isyan ettirdi. Bina giriş çıkışında zor anlar yaşayan engelli vatandaşlar çoğu zaman trafiğe inmek zorunda kalırken bazen de ulaşımda zor anlar yaşıyorlar. Park eden araçlara Zile Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından engelli araç yerine parktan 216 Türk Lirası para cezası kesildi. Gün boyu yapılan uygulamada araçlara para cezası yağdı. Kesilen cezalara ve araçlara bırakılan uyarı kağıtlarına rağmen yine park sorununun devam ettiği gözlendi.

Zile Engellilere Meslek Kazandırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil İçcan, bıraktığı uyarı kağıtlarına ve emniyetin sürekli ceza kesmesinin yine çözüm olmadığını ve vatandaşlarımızın daha duyarlı olması gerektiğini belirterek, "Günlük 30 kardeşimiz tekerlekli sandalye ile kursumuza geliyor ama dernek binası önünde engelli park yerinin levhası olduğu halde sürücülerimiz araçlarını oraya park ediyorlar. Kardeşlerimizin buraya gelmesinde sıkıntı yaşıyoruz. Bizde dernek olarak bu broşürlerden bastırdık. Bu broşürleri engelli araç park yerine park eden araçların camlarına koyuyoruz ve diyoruz ki lütfen biraz saygı. Engelli kardeşlerimizin hakkına girmeyin. Bu arada trafiğimiz geliyor. Yetişebildiği kadar bu araçları kaldırıyorlar. Ama sürekli burada bulunamadıkları için bu kardeşlerimizde sıkıntı yaşıyor. Lütfen biraz saygı." şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Tokat Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title