Haberler

Engelliler Haftası

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Atatürk Parkı'nda gerçekleşen programda, Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösteri sundu.

Öğrenciler, programda, şiirler okudu, dans gösterisi yaptı, roman havasında oyun oynadı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yaptığı konuşmada, engellilerin sosyal hayattaki engellerini kaldırmak, sosyal hayata zorluk çekmeden yaşayabilmelerini sağlamanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, "Biz, sizin için size hizmet etmek için buradayız. Sizlerin sıkıntılarını dinlemek ve sizin yaşam alanlarında yaşadığınız olumsuzlukları ortadan kaldırmak için Engelli Şube Müdürlüğümüzü kurduk. Sizin mutluluğunuz bizim için çok önemli ve siz bizim için çok değerlisiniz. Hepinizin engelliler haftasını kutluyorum." dedi.

Programa, Kahramanmaraş Personel Eğitim Merkezi, Ceza İnfaz Kurumları, engelli okulları, rehabilitasyon merkezleri, engelli dernekleri ve aileler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Mehmet Erkoç Engelliler Haftası Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title