Haberler

Engelliler Haftası

Giresun'da engelliler derneği yöneticileri, Vali Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti.

Giresun'da engelliler derneği yöneticileri, Vali Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, valilik makamında gerçekleşen ziyarete, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Albayrak, Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Osman Şeyranlıoğlu, Anadolu Özürlüler ve Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Yayla, Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sema Küçük, Rehabilitasyon Araştırma Merkezi Müdürü Bülent Aytekin, Giresun İlköğretim Okulu ve İş Okulu Müdürü Sabri Yılmaz, Giresun Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Osman Aygün, Özel Alkış Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Servet İspir, Öğrenciler Giresun Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi'nden Nuray Kaçar ile Giresun İş Okulu'ndan Eylem Karadeniz katıldı.

Vali Şahin, yaptığı konuşmada, toplumun vazgeçilmez parçası olan engellilere her türlü desteğin verileceğini, onların hayatını kolaylaştırıcı çalışmaların titizlikle yapılmaya devam edileceğini söyledi.

- GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title