Haberler

Engelliler Dokudukları Halıyı Cumhurbaşkanına Ulaştırmak İstiyor

Batman'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 5 yıl önce üzerinde Türkiye haritasının bulunduğu halı dokuyan engelliler, bunu Cumhurbaşkanına ulaştıramamanın üzüntüsü yaşıyor.

Batman'da Ortopedik Engelliler Derneği'nin açtığı kursa katılan engelliler, 5 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmek için üzerinde Türkiye haritasının bulunduğu halı dokudu. Ancak engelliler, geçen süre zarfında cumhurbaşkanına takdim edecek imkan bulamadı. Bunun üzüntüsünü yaşayan engeliler, hediyelerini Cumhurbaşkanına ulaştırmak istiyor.

Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Fatma Zehra Atay, engeline rağmen halıyı vermek için yoğun çaba sarf ettiğini belirtti. 2012 yılında cumhurbaşkanının, başbakanlık döneminde meclis gurup toplantısına katıldığını anlatan Atay, "16 engelliydik, halıyı kendisine taktim edecektik. Ancak fırsat bulamadık. Aradan uzun süre geçtikten sonra Şanlıurfa'ya geldi. Orada konuşma yaptı. Tekrar onunla görüşmek istedik ancak yetkili arkadaşlar biraz duyarsız kaldı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın daveti üzerine mart ayında İstanbul'a gittiğini ifade eden Atay, "Cumhurbaşkanımızda orada konuşma yapacaktı. Orada da şansımı denemek istedim. Cumhurbaşkanımız beni gördü ama insanlar üzerime yığılınca arada kaldım. Halıyı yine veremedik. Ben ve üyelerim bunun üzüntüsü içerisindeyiz. Bu halıyı vermeyi çok istiyoruz. Çünkü kendisine özel olarak yaptık. Cumhurbaşkanımızı seviyoruz, destekliyoruz" diye konuştu. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title