Haberler

Engelli ve Eski Hükümlülere Destek Projesi"

İŞKUR Niğde İl Müdürlüğü tarafından "Engelli ve Eski Hükümlülere Destek Projesi" kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İşkur Niğde İl Müdürlüğü tarafından "Engelli ve Eski Hükümlülere Destek Projesi" kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi'nde gerçekleştirilen programda, kentte bulunan engelli ve eski hükümlü olan vatandaşlara İŞKUR tarafından verilecek 50 bin TL tutarındaki hibe hakkında bilgi verildi.

İŞKUR Niğde İl Müdürü Ali Bingül, program kapsamında bir çok engelli ve eski hükümlüden proje alacaklarına inandığını söyledi.

Bingül, "Genel müdürlüğümüz 11 Aralık'a kadar müracaat tarihi belirledi. Bu tarihe kadar ne kadar çok engelli vatandaşımızı faydalandırırsak, Niğde adına mutlu olacağız. İnşallah amacımız istihdam. Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan bir istihdam seferberliği var. Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız toplantılarda engelli ve eski hükümlülere kendi işini kurma, projelerin hazırlanmasıyla ilgili çalışmalarda muvaffak olacağız." ifadesini kullandı.

Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şube Başkanı Songül Çalışkan da projeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Engellilere yönelik iş kurma programı kapsamında 50 bin TL hibe projemiz var. Bu konuda ne kadar çok projeye imza atabilirsek bizler de o kadar çok mutlu olacağız. Engellilere fırsat verildiğinde neler başarabileceklerini, bu projenin sonunda göstermiş olacağız. Bu toplantımızdaki amacımız engelli üyelerimizi proje hakkında bilgilendireceğiz. Ayrıca proje hazırlanması konusunda da İŞKUR tarafından eğitimler verilecektir." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

İŞKUR Niğde Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title