Haberler

Engelli Vatandaşın Yol Hayali Gerçek Oldu

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi merkez mahallesindeki MS hastası 46 yaşındaki Hatice İstek’in yol hayali gerçekleşti.

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesi merkez mahallesindeki MS hastası 46 yaşındaki Hatice İstek'in yol hayali gerçekleşti.

Çarşıbaşı merkez mahallesinde yaşayan 3 çocuklu 15 yıldan beri MS hastası olarak yatalak yaşam mücadelesi veren Hatice İstek Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan yol istedi. Gümrükçüoğlu, MS hastasından gelen istek üzerine ilgililere talimat vererek, İstek ailesinin oturduğu ev ile anayol arasındaki bozuk olan 300 metrelik stabilize yolun beton yol yapılmasını sağladı. İstek ailesinden aile reisi İsmail İstek, "Eşim 15 yıldır yatalak konuşamıyor. Ama sevincini gözleriyle anlatıyor. Bu yol bize çok büyük ihtiyaçtı. Ambulans evimize gelemiyordu. Şimdi tedavi için gelen evimize kadar geliyor. Allah'a şükürler olsun" dedi.

Merkez Mahalle Muhtarı Hüseyin Emir ise yapılan hizmetlerin duaya dönüştüğünü ifade ederek, "Trabzon Büyükşehir Belediyesi engelli bir ailenin daha hayatına güç kattı. MS hastası Hatice İstek için gelen ambulans eve gelemiyordu. 300 metre mesafelik yolun betonlanması ile İstek ailesi yola kavuştu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title