Haberler

Engelli Oğlunu Döven Babadan Pişkin Savunma: Sanki Adam Öldürdük

Güncelleme:

Ordu'da engelli oğlunu dövdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan baba, gazetecilerin "Neden dövdünüz?" sorusuna "Ne vurması ya, kim diyor onu? Sanki adam öldürdük" şeklinde yanıt verdi.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde engelli ve tekerlekli sandalyeye mahkum oğlunu döven baba adliyeye sevk edildi. Babanın bu sırada gazetecilerin sorusu üzerine, "Ne vurması ya, kim diyor onu? Sanki adam öldürdük" demesi ise dikkat çekti.

DEHŞET ANLARI CEP TELEFONU İLE KAYDEDİLDİ

Olay, Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi 572. Sokak'ta meydana geldi. Bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, yediği dayak sebebiyle tekerlekli sandalyesinden düştüğü gözlenen yüzde 90 konuşma ve engelli oğlunu dövmeye devam eden Ali Çiçek'e (65) bir vatandaşın engel olmaya çalıştığı görülüyor.

Engelli Oğlunu Döven Babadan Pişkin Savunma: Sanki Adam Öldürdük

EKİPLER, CANİ BABAYI GÖZALTINA ALDI

Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, Yusuf Çiçek (33) isimli engelli oğlunu ayakkabı ile döven babayı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan baba, adliyeye sevk edildi.

Engelli Oğlunu Döven Babadan Pişkin Savunma: Sanki Adam Öldürdük

OLAYI İNKAR ETTİ

Bu sırada kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusu üzerine Ali Çiçek'in "Ne vurması ya, kim diyor onu? Sanki adam öldürdük" demesi dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Altınordu Ordu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

xxx:

Zor günleri yaşamadan buradan yazmak kolay! Öncelikle ne olduğu bilmeden bir bireyi suçlu kabul etmekte suçtur. Adamcağız belli ki garip birisi. Maddi, manevi zorluklar çekiyor olabilir. Özürlü oğluna yıllarca bakmış kol kanat germiş belli ki hala yanında. Şurada yazan bir çok insan böyle bir evladı olduğunda intahar eşiğine gelir. Hayatları bir pamuk ipliğine bağlı olan insanları yargılamak yada suçlamak yerine nasıl yardım edebiliriz diye tartışılsa daha güzel olmaz mıydı?

16
4
yanıtYanıtla
HACI BABA:

HACI ABİ KATILIYORUM

yanıt0
yanıt0
Eskiya:

Laaan!.. vurmayin lan engellilere, savunmasizlara!.. yakmayin gunahsizlarin canini!..

16
0
yanıtYanıtla
Mustaa:

Babaya verin odunu hocaa

13
0
yanıtYanıtla
Adanalı:

Yinemi ordu

11
2
yanıtYanıtla
ORDULU:

Yine mi ORDU derken ADANALI . . .

yanıt3
yanıt0
MEHMET:

Hem bedensel engelli hem sara hastası bir amcam vardı , o zamanlar köyde oturuyorduk bende 9 10 yaşlarıda filanım, amcam gelen geçenden sıgara isterdi köy meydanında vs yerlerde dedem duymuş, amcamı bir dövdü kara lastik ayakkabısıyla. . . . eli ayağı sakat amcam yerlerde üstü başı toz , kan revan içince ben atıldım üstüne neden sora dedem yoruldu bıraktı sanırım. . HALA HAFIZAMDA ölene kadar annem baktı ve AMCAMA 34 YAŞINDA ÖLDÜ. dedem geçen sene şimdi ikisi de ilahi huzurda hesaplaşsın bakalım.

10
0
yanıtYanıtla
Resul:

Bu memlekette engelli olan insanın çoğunluğu Akraba evliliğinden ,yetersiz doğum hizmetinden ve bilinçsizlikten kaynaklı. Önce teşhisi koyalım yani bu engelli kardeşlerimiz cehaletin ve bilinçsizliğin kurbanı onu geçtik mevcut sorun nasıl çözülür ona gelelim devlet bunun için var bu çocuklar devlet denetiminde olacak ailesi gelip görebilir uzmanını ikna ederse evede alabilir ama 1. Derece sorumlu devlettir

9
0
yanıtYanıtla
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

öldürme hakkınıda kendinde görüyor heralde birde öldüreydin bari engelli bakım maaşını alırkede dövüyonmu

8
0
yanıtYanıtla
Bilgi olsun:

Dünyada 145 ülkede yapılan mutsuzluk istatistiğinde TÜRKİYE 141. Sırada diğer 3 ülkede zaten savaş var sakinleştirici kullanımı 9 ayda 33 miyon kutu olmuş 2003 de bu rakan senede 5 milyon kutuydu milletin hali bu hala birşey yok gibi davranmamız bekleniyor sus konuşma eleştirme muhalefet olma niye birileri rahat edecek çoğunluk ezilsin diyemi

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title