Haberler

Engelli Hemşehrilerimle Engelleri Aşacağız

Güncelleme:

Kırklareli Belediye Başkanlığı Olarak, İlimizde Bulunan Bedensel Engelli Vatandaşlarımıza Tekerlekli Sandalye Hediye Edilmesi Amacı İle Ulusal Olarak Tüm Yurtta Devam Eden Kapak Toplama Kampanyasına Destek Veriyoruz..

Kırklareli Belediye Başkanlığı olarak, İlimizde bulunan bedensel engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye hediye edilmesi amacı ile ulusal olarak tüm yurtta devam eden kapak toplama kampanyasına destek veriyoruz..

Kampanya kapsamında, çeşitli amaçlarla kullanılan su, meşrubat gibi plastik şişelerin kapakları toplanacak. Toplanan kapaklarla, geri dönüşüm firmalarının da katkılarıyla tekerlekli sandalye alınarak ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımıza hediye edilecek.

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlarımız, biriktirdikleri kapakları belediyemiz ana bina ve hizmet birimleri şantiyesinde bulunan toplama noktalarına getirebilecek.

Bu şekilde toplanan kapaklar, Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi başkanı İrfan Özeklioğlu'na belli aralıklar ile teslim ediliyor.

Bilindiği üzere; toplanan her 250 kg plastik kapak karşılığı 1 adet tekerlekli sandalye belediyeye verilecek. Tekerlekli sandalyeler, belirlenen ihtiyaç sahibi bedensel engelli vatandaşlara hediye edilecek.

Kampanya ile aynı zamanda çevre kirliliğinin önlenmesi ve kapakların ekonomiye geri kazandırılması da hedefleniyor.

Vatandaşlarımızın konu ile ilgili bizlere yardımcı olacağına inanıyor, bir engeli daha birlikte aşmaya davet ediyoruz..

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title