Haberler

Engelli Çocuklar Üniforma Giyip Polis Oldu, Panzerle Göreve Çıktı

EMNİYET Genel Müdürlüğü, her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Engelliler Haftası nedeniyle Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda program düzenlendi.

EMNİYET Genel Müdürlüğü, her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Engelliler Haftası nedeniyle Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda program düzenlendi. Üniformalı polis olan engelli çocuklar resmi tören geçidinde bulunurken, polis panzerleri ile göreve gittiler.

POLİS ÜNİFORMALI TEMSİLİ GEÇİŞLE PROTOKOLÜ SELAMLADILAR

Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda düzenlenen programa  Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları ile  engelli çocuklarla aileleri katıldı. Program saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Türk Bayrağını selamlama ile başladı. Pogramda Polis Bandosu tarafından çalınan müzik ve marşlar eşliğinde engelli çocuklardan oluşan tören takımı, temsili olarak ailelerini ve protokolü selamlamladı.

ENGELLİ ÇOCUKLAR POLİS PANZERLERİ İLE GÖREVE GİTTİ

Program kapsamında 24 engelli çocuk, polis kıyafeti giydirilerek  Özel Harekat Dairesi bünyesindeki araçlar ile temsili göreve gönderildiler. Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nce yanan lastiklerin TOMA aracı ile söndürülme anı gösterildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı KEM Şube Müdürlüğü koordinesindeki köpeklerin gösterimi yapıldı.

Prrogram sonrasında Engelli çocuklara hediye ve şapka hediye edildi.

- Gölbaşıankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Engelliler Haftası Selami Altınok Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title