Haberler

Engelli Atlet, Engelleri Mislisiyle Aştı

Güncelleme:

Atletizm Sporcusu Semih Budunoğlu, Türkiye bölge şampiyonasında 800 metre koşuda Antalya'da bölge birincisi olmayı başardı.

Bingöl Özel Sporcular Atletizm Kulübü'ne üye atletler, Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda verilen kurslara katılarak dev bir başarıya imza attı. Atletizm Sporcusu Semih Budunoğlu, Türkiye bölge şampiyonasında 800 metre koşuda Antalya'da bölge birincisi olmayı başardı.

Bingöl Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Bingöl Özel Sporcular Atletizm Kulübü, Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda verilen kurslara katıldı. 7 ayda 768 saat çalışma sonucu Türkiye bölge şampiyonasında 800 metre koşuda Antalya'da bölge birincisi olmayı başaran özel sporcu Semih Budunoğlu, dev bir başarıya imza atmış oldu. Bingöl Özel Sporcular Atletizm Antrenörü Adnan Kaval, koordinesinde yapılan hummalı çalışma 9 -10 Mart'ta Antalya'da yapılan Türkiye bölge şampiyonasında meyvesini verdi. Engelli Atlet Budunoğlu, engelleri mislisiyle aşmayı başardı.

KAVAL: "YOĞUN BİR TEMPO İLE MADALYAYI KAPTIK"
Bingöl Özel Sporcular Atletizm Antrenörü Adnan Kaval, yoğun bir tempo ve azimle madalyayı kaptıklarını söyledi. Kaval: "Antalya'da yapılan Türkiye bölge şampiyonasında 800 metre koşuda bölge birincisi olduk, bu durum gerçekten gurur verici. Hem özel sporcularımız ile engelleri aştık hem de Bingöl'ümüze madalya getirmeyi başardık. Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda verilen kurslar ile Türkiye bölge şampiyonasına yoğun bir şekilde çalıştık. 7 ayda 768 saat çalışma sonucu madalyayı kapmayı başardık. Bu durum gerçekten gurur verici" dedi.

BUDUNOĞLU'NDAN AKINCI'YA ZİYARET
Antalya'da bölge birincisi olmayı başaran özel sporcu Semih Budunoğlu, Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Selahattin Akıncı'yı, makamında ziyaret etti. Akıncı ile bir müddet sohbet eden Budunoğlu, Akıncı'ya teşekkür etti. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Selahattin Akıncı'da Atlet sporcuya başarılar diledi. Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda, eğitim gören sporcuların bundan sonraki hedefi ise 1 ay sonra yapılacak olan Türkiye şampiyonasında derece yapmak.

Kaynak: Bingolsurmanset

Kaynak: Temsilci / Güncel

Bingöl Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title