Haberler

Engelli Aracı Çalınan Minik Emre'nin Ailesi Konuştu

Gaziosmanpaşa’da engelli aracı çalınan 13 yaşındaki Emre’nin babası Fikret Kara, hırsızın bir an önce yakalanmasını istedi.

Gaziosmanpaşa'da engelli aracı çalınan 13 yaşındaki Emre'nin babası Fikret Kara, hırsızın bir an önce yakalanmasını istedi.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi'nde yaşayan, doğuştan engelli olan 13 yaşındaki Emre Kara'nın engelli arabası çalınmıştı. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne suç duyurusunda bulunan Emre'nin ailesi hırsızın yakalanması için yetkililerden yardım istedi.

"Tek isteğim hırsızın yakalanması"

İşten eve gelirken çocuğunun arabasının çalındığını fark ettiğini söyleyen baba Fikret Kara, "Gece durumu fark ettim ertesi gün karakola gittim. Karakolda şikayette bulundum. Benim temennim oğlumun engelli aracının bulunması. Kaymakam Bey'den bir isteğim var o şahsın yakalanması" diye konuştu.

Anne Hülya Kara ise, "Arabanın kaybolduğunu ilk eşim fark etti. Dışarıya baktık aramaya başladık ama bulamadık. Sonra kamera kayıtlarına baktık, arabanın gündüz saat 16.00 civarlarında alındığını fark ettik" şeklinde konuştu.

Hırsızlık anı kamerada

Öte yandan 13 yaşındaki engelli Emre'nin engelli aracının çalınma anı apartmanın dışında bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüde hırsız saat 16.00 sıralarında Emre ve ailesinin yaşadığı apartmana giriyor. Apartman girişinde bulunan engelli aracını çalan hırsız apartman dışına çıkarak olay yerinden uzaklaşıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Emre Kara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title