Haberler

Engelleri Kaldırdılar

03 Aralık Dünya Engelelir günü nedeniyle Kayseri Kaskispor önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

03 Aralık Dünya Engelelir günü nedeniyle Kayseri Kaski spor önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Kadir Has Kongre ve spor merkezinde gerçekleşen organizasyonda Kayseri Kaskispor basketbol takımı ile Kayseri Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı gösteri maçında buluştular.

Türkiye kadınlar basketbol liginde mücadele eden kayseri Kaskispor bayan basketbol takımı dün yine önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. 03 Aralık Dünya Engeliler günü nedeniyle Kayseri bedensel Engelliler basketbol takımı ile özel bir maçta bir araya gelen mavi-beyazlı takım bu anlamlı günde rakipleri gibi tekerlekli sandalye ile basketbol oynamaya çalıştılar.

Böylesi önemli bir organizasyon ile onların bu anlamlı gününde onlarla bir araya gelmekten dolayı oldukça mutlu olduklarını belirten Kayseri Kaskispor antrenörü Ayhan Avcı "Bizim de onları hatırlamamız

onlar için bir katkı sağlayabilmemiz ve kendi oyuncularımın da, onların yaptıkları işin ne kadar zor olduğunu anlatabilmek adına bazı şeylerden keyif almaları adına böyle bir organizasyonda bulunduk. Böylesine sosyal sorumluluk içeren organizasyonlara katılmak ve imza atmak çok güzel duygular" dedi.

Kayseri Kaskispor başkanı Ender Batukan ise böyle bir günde onların yanında olmak spor yapmak bizim sporcularımızın da onlarla aynı koşulda mücadele etmeleri bizler için herkes için farklı bir duygu. Bizim sporcularımızın da onlar ile o anı yaşamalarını görünce yaşanan mutluluk ayrı bir durum. Gerçekten bugün duygu dolu anlar yaşıyoruz" diye konuştu.

Bedensel Engelliler spor kulübü başkanı Faruk Özocak ise "Ben böyle öncelikle Kayseri Kaskispor başkanı Ender Batukan'a bu organizasyona imkan sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler çok sıkıntılı ve imkanı sınırlı engelli sporunu devam ettirmek üzere göreve geldik. Ama sporun zoru kolayı yok. Bizler kendi imkanlarımız ile bu sporu gerçekleştirirken, koşan basketbolcularımız kendi alanlarında sporlarını gerçekleştiriyorlar. Engelli kardeşlerimizin spor yapmaları adına bizlerde gayret sarfediyoruz" şeklinde konuştu

Karşılaşmanın ardından her iki takımda hatıra fotoğrafı çektirdiler. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kadir Has Kaskispor Türkiye Kayseri Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title