Haberler

Enes Şişman Biyografisi

Enes Şişman
Doğum YeriKırklareli / Türkiye
Doğum Tarihi10.05.1982

Enes Şişman Kimdir ?

10/05/1982 Ankara doğumludur. Aslen baba tarafından Kırşehirli, anne tarafından Bayburtludur. Yenimahalle Yahyalar Durali Bezci İlkokulundan mezun olduktan sonra orta ve lise öğrenimini Ankara Gölbaşı İmam-Hatip Lisesinde tamamlamıştır.

Anadolu Üniversitesi 2007 İktisat ve 2011 Maliye bölümlerinden mezun olmuştur. Konya Selçuk Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde yüksek lisans öğrenimini tamamlamış, doktora öğrenimini ise Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyoloji bölümünde devam ettirmektedir. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Açık öğretim İlahiyat Ön lisans öğrencisidir. Siyasete çok genç yaşlarda mahalle ve ilçe teşkilatlarında başlayan Enes ŞİŞMAN, ilk resmi görevini2005 yılında yapılan AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresinde yönetim kurulu üyesi seçilerek almış, İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Birim Başkanı olarak devam ettirmiştir. 2008’de yapılan AK Parti Genel Merkez
Gençlik Kolları Kongresinde Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi olarak seçilmiş, sırasıyla Sosyal İşler ve Teşkilat Birim Başkan Yardımcılıkları görevlerinde bulunmuştur.

Vatani görevini 2008 yılında Kırklareli Lüleburgaz 65.Mekanize Piyade Tugay’ında kısa dönem er olarak yerine getirmiştir. 2009 yerel seçimlerinde AK Parti Ankara Yenimahalle İl Genel Meclis Üyesi adayı olarak seçimlere katılmıştır. 2009 yılında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Üniversiteler Birim Başkanı olarak Merkez Karar Yürütme Kurulu (MYK) üyesi olarak atanmıştır.

title