Haberler

Sosyal Medyadan Koruma Derneği, Enes Batur, Kerimcan ve Danla Bilic'e Dava Açtı

Güncelleme:

Sosyal medya fenomenleri Kerimcan Durmaz, Enes Batur ve Danla Bilic'e 'çocuklara kötü örnek oluyorlar' gerekçesiyle Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği tarafından dava açıldı.

Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği Başkanı Erhan Nacar, sosyal medyanın ve fenomenlerin çocukların üzerinde bıraktığı olumsuz etkileri anlattı ve Kerimcan Durmaz, Danla Bilic ve Enes Batur'a karşı birlik olma duyurusu yaptı.

"ÖRF VE ADETLERİMİZDEN UZAKLAŞMAYA BAŞLADI"

Erhan Nacar, sosyal medyanın ve fenomenlerin çocuklar üzerinde yaptığı olumsuz etkileri anlatarak, bunun için harekete geçilmesi için yetkililere ve ailelere çağrıda bulundu. Nacar, "Çocuklarımız bizim bireyler olarak, anne baba olarak sahip çıkmamız gereken gençlerimiz. Bunlar artık örf ve adetlerimizden uzaklaşmaya başladı." dedi.

Enes Batur, Kerimcan ve Danla Bilic'e Dava Açtılar

"18 YAŞ ALTI ÇOCUKLARIMIZ TAKİP"

Sosyal medya ve dijital çağ hayatımıza girdiğinden beri, bunların olumlu yönde etkilerini değil, olumsuz yönde etkilerini almaya başladık. İşte bunlardan biri fenomenler. Vazgeçilmez fenomenler. Fenomenlerden birisi olan Enes Batur'a, biz dernek üzerinden yine ailelerden gelen şikayetler üzerine hemen açmadık tabi önce araştırdık baktık doğruluk paylarına baktık. Baktık ki gerçekten çok korkunç bir derecede sosyal medyayı 18 yaş altında olan çocuklarımız takip ediyor. Bunlar psikolojik olarak, hem pedagogların kontrolünde olması gerekiyor. Hem de anne babaların kontrolüne alınması lazım" diye konuştu.

Enes Batur, Kerimcan ve Danla Bilic'e Dava Açtılar

"SİZE BİRİLERİNİN DUR DEMESİ LAZIM"

Nacar sözlerini şöyle sürdürdü: "Kerimcan kim, Enes Batur kim? Dolayısıyla Murat Övüş diye beyefendi çıkmış bilmem ne kelimeler kullanıyor. Danla Bilic aynı şekilde. Bir peynir lafı yaptı bir tuvalet lafı yaptı hep küfürler. Size birilerinin dur demesi lazım. Elinizi çocuklarımızın üzerinden çekin ve para uğruna harcamayın. Sekiz yaşında bir erkek çocuğu Kerimcan'ı izleyerek ruj sürebiliyorsa, bu çocuğun ilerisini düşünün. 18 yaşın altındaki çocukların bu paylaşımlara dikkat etmesi lazım."

Sosyal Medyadan Koruma Derneği, Enes Batur, Kerimcan ve Danla Bilic'e Dava Açtı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerimcan Durmaz Sosyal Medya Danla Bilic Enes Batur Magazin Haberler

500

Yorumlar (48)

Bir Anne:

Katılıyorum bu yetkililirlerin böyle kötü örneklere bir türlü dur demesi lazım.Çocuklarımızı durduramıyoruz.

15
1
yanıtYanıtla
Erdeny:

Aynn dogru söylemis ilerisi için çok tehlikeli. kız gibi davranan erkekler ruj sürmeler kaş yapmalar çocuklara özenti oluyor yani birazda hükümet el atsin bunlara burdan yazmayla olmuyor

14
0
yanıtYanıtla
AMERIKALI:

ABDULHAMIT ve DIRILISi yasaklayin millet onlari izleyip AMERIKAyi fethedebilecegini zannediyo

8
6
yanıtYanıtla
Mahmut Canlı:

Derneği tebrik ederim..geç bile kalındı.....?????

13
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Gerici ler saldırıya geçmişler

1
11
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Valla helal olsun sonunda birisi gördü bu pisliği İnşallah temizlemesi de devletimize mahkemelerimize nasip olur :)

11
0
yanıtYanıtla
Fidan:

Evet çok şükür birileri müdahale etti kaldırılsın lütfen

10
1
yanıtYanıtla
Esma nur aydın:

Hayır kaldırılmasın niye çok saçma biri bişey yapıyor diye gidip millet aynısını yapıyor siz nesiniz ya fidan sana demiyorum sadece bütün Türkiye ye söylüyorum yapmayın artık

yanıt0
yanıt5
vatansever:

helal olsun dava açanlara bu ve bunun gibi sosyal medya rantıyla başkalarının sırtından geçinen para kazanan mikropları yavrularımızdan uzak tutmamız gerek ebeveyinler olarak geleceğimize sahip çıkmazsak bu insanlar yüzünden çocuklarımızın topluma yararlı bireyler olmasına bekleyemeyiz haliyle iyi bir nesil olmiycak ilerde. saçma sapan videolar yayınlıyorlarsa verin cezasını bakın bir daha yapabiliyormu. gerçekten çocuklarımıza yararlı bilgi ve eğitim amaçlı yayınlanan videolara sözüm yok

9
1
yanıtYanıtla
BİİRİSİİ:

Ya allah aşkına sadece bu üç kişimi kötü örnek oluyor. televizyonlarda şiddet cinsellik içeren diziler var. mesela çocuklar sen anlat karadeniz de vedata özenip tecvüz etmeye mi kalkıyor yada eşkiya dünyaya hükümdar olmaz da ki oyunculara özenip mafya mı oluyor ne saçma şeyler bunlar çocuğunuzun böyle şeylere eyilimi varsa bi psikoloğa felan götürsünler. bunun özenmekle ne alakası olabilir . ülkede paylaşım yapmak bile suç oluyor artık. istemeyen aileler izletmesin çocuklarına.

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title