Haberler

Enes Batur'dan Kendisi için Zararlı İçerikleri var Diyen Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'a Tepki: Yanlış Yaptılar

Güncelleme:

Buket Aydın'ın sunduğu '40' programına konuk olan YouTuber Enes Batur, çocuklara zarar verebilecek söylemlerinden dolayı kendisini suçlayan Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic'e içim "Yanlış yaptılar" dedi.

Ünlü YouTuber Enes Batur, sunucu Buket Aydın'ın CNN Türk'te yayınlanan '40' programına konuk oldu. Batur, programdaçocuklara zarar verebilecek söylemleri olduğu konusunda kendisini suçlayan Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz hakkında konuştu.

"DANLA VE KERİMCAN YANLIŞ YAPTI"

Ünlü YouTuber Enes Batur, çocuklara zarar verebilecek söylemleri olduğu konusunda kendisini suçlayan Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'a sitem etti. Batur, ikili hakkında şunları söyledi: "Bu şeye benziyor; 'Bizim üstümüze atıldı. Ne yapalım, ona atalım kurtuluruz.' gibi. Ama hoş değil. Onları söylemesi gereken şey; 'Biz böyle bir şey yapmıyoruz.' 'Biz onun üstüne atarsak arkamıza medyayı da alırız. Hem bizim açımızdan sıkıntı olmaz hem de yırtmış oluruz.' diyerek en kolay yolu seçtiler. Bana göre yanlış yaptılar.

Enes Batur'dan Kendisi için Zararlı İçerikleri var Diyen Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'a Tepki: Yanlış YaptılarEnes Batur

"ONLARIN 'KÖTÜ' DEMESİYLE KÖTÜ OLACAKSAM YANDIK"

Çok umurumda olmadığı için bunun açıklamasını da hiçbir yerde yapmamıştım zaten. Ben nasıl bir insan olduğumu neler yaptığımı biliyorum. Onların 'Bu kötü.' demesiyle ben kötü olacaksam yandık."

Enes Batur'dan Kendisi için Zararlı İçerikleri var Diyen Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'a Tepki: Yanlış YaptılarDanla Bilic ve Kerimcan Durmaz

ENES BATUR'U SUÇLAMIŞLARDI

Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği, sosyal medya fenomenleri Enes Batur, Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz hakkında çocuklara kötü örnek oluyorlar gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak Bilic ve Durmaz, canlı yayında Batur ile kıyaslanmalarını doğru bulmadıklarını, Batur'un çocuklara zarar verebilecek söylemleri olduğunu ama kendilerinin bu şekilde davranmadıklarını söyleyerek Batur'u suçlamıştı.

Enes Batur'dan Kendisi için Zararlı İçerikleri var Diyen Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'a Tepki: Yanlış Yaptılar

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kerimcan Durmaz Buket Aydın Danla Bilic Enes Batur Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (42)

mümtaz mürdümeriği:

asgari ücretle çalışan tipler gelmiş enes i, kerimcan ı, danla yı beğenmiyor. çok komiksiniz, acıyorum size. . .

8
15
yanıtYanıtla
Larendeli:

Kim bu ne idügü belirsizler ne iş yaparlar

yanıt5
yanıt1
Türk:

Kimmiş bu salaklar ya. Bu Şaklabanları ünlü eden bu milletin hiç mi aklı yok.

16
3
yanıtYanıtla
lutenes:

bizim gibi enayiler sayesinde milyon milyon dolar kazanıp milletin ahlakını bozan değişikler

yanıt2
yanıt2
yusufcan:

bence insanlar bunları takip edeceğine kendi çocuklarını takip etsin gençlik elden gidiyor

18
0
yanıtYanıtla
osman:

ne günlere kaldık yaaa Allah sonumuzu hayır etsin

14
2
yanıtYanıtla
Sercan eker:

Daha iki kelimeyi bir araya getirip konusamiyor bile birde bunu programa cikartip cnn kalitesini belli etmis zaten. Haber anlayisiniz bu mu sizin gundeminizi bu mu?

10
1
yanıtYanıtla
Necrow:

Bu gereksizler de iyice sıktı.

10
0
yanıtYanıtla
GARACOR:

Kimdir bunlar ya? Ne is yaparlar? Bizim genclikte kabahat var. Bu adamlari bu hale getiren bizim gencligimiz. Hey gidi genclik hey bitmis tukenmis malesef

9
0
yanıtYanıtla
eserr:

bide bunu konuk edip program mı yapmışlar yaptıkları doğruymuş gibi. .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title