Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: Sürekli Dik Durduk

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Sizden aldığımız güçle beraber hiçbir zaman için eğilmedik, bükülmedik, sürekli dik durduk." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Sizden aldığımız güçle beraber hiçbir zaman için eğilmedik, bükülmedik, biz diklenmedik ama sürekli dik durduk. Bunu sizden aldığımız güçle yapıyoruz" dedi.

Yıldız, İskenderun ilçesinde partisince Yunus Emre Mahallesi'nde bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 17 Aralık operasyonuyla yapılmak istenenin vatandaşları bir kenara koyup, milletin bütün isteklerini bir kenara koyup, Türkiye'nin idaresine konan iradeyi askıya alma amacını taşıdığını belirtti.

Vatandaşların her şeyi tüm çıplaklığıyla gördüğünü ifade eden Yıldız, şunları söyledi:

"Bu küçük bir oyun değildir. Enerji sektöründe olan biri olarak ve telefonları da 2,5 yıldan beri resmi dinlenen biri olarak söylüyorum. Hamdolsun bizim hesabını veremeyeceğimiz, açıklayamayacağımız, gizlimiz, saklımız olmadan en önemlisi de kaybedecek birşeyi olmadan şükürler olsun İskenderun'a gelebilenlerdeniz biz. Sizden aldığımız güçle beraber hiçbir zaman için eğilmedik, bükülmedik, biz diklenmedik ama sürekli dik durduk. Bunu sizden aldığımız güçle yapıyoruz."

Kendilerine olan sevginin zorla oluşabilecek bir sevgi olmadığını dile getiren Yıldız, "İsteyecek olan da istemeyecek olan da sandıkta kararını verecek olan vatandaşımızdır. Hangi kararı verdiniz, öpüp başımızın üstüne koyarız" diye konuştu.

Muhalefetin, Türkiye'de istikrarsızlık olmasını ve buradan pasta toplamak istediğini ifade eden Yıldız, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir muhalefet anlayışının olmadığını kaydetti.

Dünya siyaset tarihinde, her seçimde oylarını arttıran başka parti görülmediğini anlatan Yıldız, şöyle devam etti:

"Sadullah Ergin ile ilgili bir takım laflar ediyorlar. Ben doğruluğuna, dürüstlüğüne kefilim. AK Parti ak anlı ve temiz yüreğiyle beraber siyasete devam edenlerin işidir. Bir yerde hata, eksik olabilir. Bizler insanız. Siz Türkiye'de yolsuzlukla, usulsüzlükle alakalı 12 yıldan beri uğraşan AK Parti'ye böyle bir ders vermeye kalkmayın. Biz ne gerekiyorsa yaparız. Ama biz inanacağız. Türkiye'de hukuk, adalet varsa biz bununla beraber tesis ettikten sonra bunu yapacağız. Hiçbir siyaset mühendisliği yolsuzluğu makul hale getirmez. Ama hiçbir yolsuzluk da siyaset mühendisliğini makul hale getirmez. Bunların her birisini ayırt edeceğiz. Biz, bu ülkenin idaresine konan iradeyi şimdiye kadar iyi yönettiğimiz için buralardayız."

Bakan Yıldız, AK Parti'nin temiz siyaseti, icraatlarıyla bugünlere geldiğini, 2023 yılında üç kat büyüyen Türkiye'nin görüleceğini sözlerine ekledi. - Hatay

Kaynak: AA / Politika

Taner Yıldız İskenderun Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title