Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Gaziantep'te "Ak Parti'nin İstikrarı Aynı Zamanda Ülkenin...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti'nin istikrarının aynı zamanda ülkenin siyasi istikrarıyla paralel hale geldiğini söyledi.

Taner Yıldız, Gaziantep'teki temasları kapsamında Valiliği ziyaret etti. Polis mangası tarafından karşılanan Yıldız, Valilik şeref defterini imzaladı, Vali Erdal Ata'dan kentle ilgili bilgi aldı.

Bakan Yıldız daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'i ziyaret etti. Belediye şeref defterini imzalayan Yıldız'a, Başkan Güzelbey tarafından bakır işlemeli pilav tabağı hediye edildi.

Ardından AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'na geçen Bakan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bu siyasi istikrara uzun bir zaman ihtiyacı olduğunu belirtti.

"AK Parti'nin istikrarı aynı zamanda ülkenin siyasi istikrarıyla paralel hale geldi" diyen Yıldız, "bir partide istikrar olsa ne olur olmasa ne olur" diyemediklerini söyledi.

-"Bu idareye konan iradenin devam etmesi çok önemli"

Muhalefet partilerinden bir milletvekiliyle yaptığı konuşmayı anlatan Yıldız, şunları kaydetti:

"Geçen muhalefetten bir arkadaşımız, 'vallahi ben AK Partiye oy vermedim ama AK Parti'nin iktidarda kalmasını istiyorum. Bunu da başka yerde kullanma' dedi. Bu yüzden ismini vermedim. 'Çünkü bu işi siz yapıyorsunuz' dedi. 'Peki önümüzdeki seçimde oy vermeyi düşünüyor musun' dediğimde, 'yine vermeyi düşünmüyorum. Ama sizin yönetimde bulunmanızda büyük fayda görüyorum' dedi. Arkadaşlar, bu çok önemli bir şey. O yüzden AK Parti'nin kendi içindeki istikrar, aynı zamanda eş anlamlı olarak ülkenin siyasi istikrarıyla bir araya geldi.

Kendimizden daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza, geleceğimize daha iyi bir Türkiye bırakmak zorundayız. Türkiye 10 yıl içerisinde sizlerin desteğiyle, sizlerin omuzlarında buraya geldi. Bu idareye konan iradenin devam etmesi çok önemli. Çok iyi şeyler yapıldı. Ama Sayın Başbakanın da söylediği gibi, 'yapılan işleri gerekli görüyoruz ama yeterli görmüyoruz'. Türkiye'nin bu siyasi istikrara, dolayısıyla AK Parti'ye uzun bir zaman ihtiyacı var. Bunu partinin mensubu olduğumuz için de söylemiyorum."

-"Türkiye büyümeye devam ediyor"

Bakan Yıldız, katıldıkları bir çok uluslararası toplantıda kendilerine

'söylediğiniz rakamlarda bir yanlışlık yok değil mi-' şeklinde sorular geldiğini, o zaman rakamları tekrar söylediklerini anımsattı.

Avrasya coğrafyasındaki geçen yılki büyüme hızına değinen Yıldız, "Ülkeler ekonomisiyle, bir çok büyüklüğüyle beraber küçüldüler. Ama Türkiye büyümeye devam ediyor. Türkiye, geçtiğimiz hafta içerisinde OECD ülkelerinin içerisinde en hızlı büyüme rakamlarını yakaladı. Bu nasıl oluyor- Yalnızca teşkilatlarımızın seçimden seçime yaptığı çalışmalarla olmuyor" diye konuştu.

Yıldız, kainatın zıtlar üzerine kaim olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Biz iyi bir şey elde ediyorsak, mutlaka onun bedelini ödeyerek elde etmemiz lazım. Bir nimetin külfeti olmadan olmuyor. Bizler yorulacağız, gece-gündüz demeden koşturacağız. Ama sonuçta geleceğimize, çocuklarımıza daha düzenli bir ülke bırakacağız. İnanırsak başarırız. Türkiye'de daha kaliteli olmasını istediğimiz, iktidarı zorlayan bir yapı içerisinde olmasını istediğimiz muhalefet ne yazık ki o seviyede değil. Daha kaliteli bir yapının Türkiye adına artılar koyacağına inanıyorum."

Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkan Ahmet Uzer, Yıldız'a bakır işlemeli bir sürahi hediye etti.

Muhabir: Adem Yılmaz / Ahmet Caner Baysal

Yayıncı: Erdem Gültekin - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Güncel

Taner Yıldız Gaziantep Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title