Haberler

Bakan: Beni 2 Buçuk Yıldır Örgüt Üyesiyim Diye Dinliyorlar

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 2.5 yıldır terör örgütüne üye olma gerekçesiyle dinlendiğini söyledi.

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediyesi başkanı adayı Mehmet Vejdi Kahraman'ın düzenlediği yemekte konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, çok çarpıcı bir açıklamada bulunarak 2.5 yıldır terör örgütüne üye olma gerekçesiyle dinlendiğini söyledi. 

Yaptığı konuşmada yasa dışı dinleme olaylarına değinen Bakan Yıldız, şunları söyledi: 

"Bir otorite diyor ki 2 bin 350, bir otorite diyor ki 7 bin kişi dinlendi. Bu ülkenin enerji bakanı olarak ben 2,5 yıldan bu yana bir terör örgütüne üye olmam gerekçesiyle dinleniyorum. Böyle bir kepazelik olabilir mi? 27 ülkede 40'a yakın sefer yapmışız. 

Devlet başkanları hükümet başkanları, bakan arkadaşlarımız ile görüşüyoruz. Gizli görüşmelerimiz var, olgunlaştırmaya çalıştığımız görüşmeler var. Kıbrıs meselesi, Irak meselesi var. İran yaptırımları var. Rusya, Bulgaristan, Ukrayna, Türki cumhuriyetleri var. Bizim konuştuklarımız dinleniyor. Hangi gerekçe ile? Acaba bu bakan terör örgütüne üye olmuş olabilir mi diye. Bunun adı casusluktur başka bir şey değil. Siz herhangi bir şahsı Ahmet'i Mehmet'i Taner'i dinlemiyorsunuz . Bu ülkenin bakanını dinliyorsunuz. Hangi amaçla dinliyorsunuz. Eğer amacınız üzüm yemekse biz varız. Ama amacınız bağcı dövmekse biz buna müsaade etmeyiz." 

KAYIP ÇOK BÜYÜK

Bakan Yıldız, Türkiye'nin 3 ayda 120 milyar dolar kaybı olduğunu ve buna sevinenlerin bulunduğunu öne sürdü. İleri demokrasilerde hiçbir muhalefetin o ülkenin istikrarsızlığını bekleyerek oradan parsel kapmaya çalışmadığını vurgulayan Yıldız, sözlerini şöyle tamamladı: 

"Şimdi bir arkadaşımız espri yapıyor: 'Çokça dinlenmişsiniz ama buna rağmen yorgun görünüyorsunuz' diyor. Bizim yapacağımız espriler bu noktalarda olmaması lazım. Bu 3 aylık dönemde geldiğimiz noktada ölçülebilir. 120 milyar dolardan bahsediyoruz. Şimdi soruyorum arkadaşlara: Buna kimler seviniyor, kimler üzülüyor? Bu gelinen noktaya bizler sevinmiyoruz. Ama sevinenler var. İleri demokrasilerde hiçbir muhalefet o ülkenin istikrarsızlığını bekleyerek oradan parsel kapmaya çalışmaz. Bizdeki CHP'de olduğu gibi. Vatandaşımızın tercihi baş üstünedir. İster seçimle getirir ister seçimle götürür. Ama duyuyoruz ki: 'Siz yüzde 50 de alsanız bu yıpratma bu yorgunluk dönemi devam edecek' diyenler var. Kimi yoracaksınız? Kimi yıpratacaksınız? AK Parti Türkiye'nin siyasi istikrarını koruyan kollayan ve onu iradesiyle ortaya koyandır."

Yemeğe eski İçişleri Bakanı Mardin Milletvekili Muammer Güler, AK Parti Mardin Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ, Gönül Bekin Şahkulubey, belediye başkan adayları, partililer ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Taner Yıldız Ak Parti Politika Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (2)

Hacı işler feciMaliksari@gmail.com:

Biz mi dinliyoruz,atadığınız kişiler dinliyor sizi.siz şikayet makamısınız,yürütmenin başısınız,bundan size ekmek çıkmaz beceriksizliğinizin faturasını millete çıkarmayın

0
0
yanıtYanıtla
En Eski ÜlkÜcÜwerty27@hotmail.com:

bu adam bii tRaŞ Olsa..korkuTuyoo.görüntüsü..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title