Haberler

"Türkiye'de Borun En Fazla Yoğunlaştığı Yer Hisarcık'tır"

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'de borun en fazla yoğunlaştığı yerin Hisarcık ilçesi olduğunu söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'de borun en fazla yoğunlaştığı yerin Hisarcık ilçesi olduğunu söyledi.

Bakan Yıldız, Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet Meydanında bulunan AK Parti seçim bürosu önünde halka hitaben yaptığı konuşmada, Emet ve Hisarcık ilçelerinin sadece Kütahya'ya değil, Türkiye'ye çok büyük katkı koyan iki merkezi olduğuna vurgu yaptı. Yıldız, "Hisarcık bunun kaynağı, asıl borun yatağı, Türkiye'de borun en fazla yoğunlaştığı yer Hisarcık'tır. Burada daha fazla istihdamın olması için gayret göstereceğiz. Hisarcık'a her zaman uğramak isterim. Çünkü Enerji Bakanlığına bağlı 28 kuruluş var, bunların içerisinde en verimli çalışan ve bu verimli çalışanların içerisinde en fazla yer alan Emet ve Hisarcık'tır" dedi.

30 Mart yerel seçimlerine de değinen Yıldız, "Fatih kardeşimi Hisarcık'ta Belediye Başkan adayı olarak çıkardık. Kendisine, teşkilatımıza güveniyoruz ve buradaki seçimi hep beraber kazanacağız. Burada hanım kardeşlerimize ve genç kardeşlerimize çok fazla iş düşüyor. Kapı kapı dolaşıp vatandaşlarla AK Parti siyaseti ile alakalı geldiğimiz noktayı ve siyasi iktidarı hep beraber paylaşacağız. Burada kardeşane bir seçim olacak, diğer muhalefet partilerine aynı dileklerimi iletiyorum. Çünkü Hisarcık'ta her zaman birbirimizin yüzüne bakacağız, akrabalarımız, yakınlarımız, konu komşumuz var. Burada demokratik bir seçim yapılacak, seçimin sonunda kazananı hep beraber tebrik edeceğiz" diye konuştu.

17 Aralık'tan sonra her 15 günde bir bu milletin başbakanına, gece gündüz demeden koşturan Recep Tayyip Erdoğan'a ömür ve süre biçildiğini söyleyen Taner Yıldız, "30 Mart'ta sadece yerel seçim yapmayacağız, biz aynı zamanda Türkiye'nin de istikrarı ve Türkiye'nin iktidarı için aynı şekilde seçim yapacağız. Türkiye'nin siyasi iktidarını sürdürülemez hale getirenlere, sizden aldığımız yetkiyi başkalarına devretmemizi isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Vesayetin her türlüsüne askeri olanlar, sivil olanlar, başka kisve altında olanlar hiç birine müsaade etmeyeceğiz. Türkiye'de vatandaşlarımızın yüzde 50'si AK Parti diyor, diğer yüzde 50'si AK Parti demiyor. Yani başka partilerden bahsediyoruz. Bu olabilir. Herkes tercihini yapacak. Ama seçim öncesinde bu AK Partiyi biz başka türlü deviremeyiz, AK Partiye biz başka türlü son veremeyiz, deyip entrika kuruyorsanız, eğer iftira atıyorsanız, eğer oyun oynuyorsanız, Allah buna razı olmaz. Bizler yaptıklarımızı anlatmakta güçlük çektiğimiz bir ortamda, yapmadıklarımızı savunma ihtiyacı hissettirmeyin bize, biz insana iftira atamayız. Bu yetki bize verilmemiş, hangi dinde olursak olalım, bu yetki bize verilmemiş, iftiralarla bir yere varamayız. Bizler doğrularımızla beraber güçlendik. Güçlendikçe daha çok doğru yapma kapasitesine ulaştık. Kimse kimsenin karakaşına kara gözüne oy vermez ve vermemesi de lazım. Bizler ancak yaptığımız hizmetlerle ve bu ülkenin ilerlemesine verdiğimiz katkılarla bu güne geldik. Herkesi ve her kesimi şeffaflığa davet ediyoruz. Enerji Bakanı 2,5 yıl bir terör örgütüne üye olduğu gerekçesiyle dinleniyor. Böyle bir şey yapılabilir mi? Siz dinleyip de ne yapacaksınız? Be geçen yıl 27 ayrı ülkede 40 ayrı sefer yaptım. Devlet ve hükümet başkanlarıyla görüşüyorum, bakanlarla görüşüyorum, farklı toplantılar yapıyorum. Ülkemiz menfaatine gece gündüz koşturup, uğraşıyoruz, siz dinlediklerinizi bir yere koyuyorsunuz. Ne yapacaksınız? Kapı komşunuza mı vereceksiniz? Hayır, daha uzaklara vereceksiniz. Bunun adı casusluktur, başka bir şey değil" şeklinde konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Taner Yıldız Ak Parti Hisarcık Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title