Haberler

Enerji ve Değer Konferansı

Güncelleme:

Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2 -3 Temmuz 2009 Tarihinde İstanbul'da "Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı" Düzenleyecek.

Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2-3 Temmuz 2009 tarihinde İstanbul'da "Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı" düzenleyecek.

İki gün sürecek bu konferansın birinci gününde Türkiye ve dünyanın ileri gelen üniversitelerinden çok sayıda yerli ve yabancı bilim adamı enerji finansmanı konusunda bildiri sunacak. Konferansın ikinci gününde ise başta düzenleyici kuruluşlar olmak üzere, uluslararası enerji kuruluşları, üniversiteler, bankalar ve KOBİ temsilcileri katılacak.

Konferansın açılışını 3 Temmuz'da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Taner Yıldız ve Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Erdener yapıyor. Bu konferansta özellikle:

"Dünyada ve Türkiye'de enerji piyasalarının geleceği ve enerji yatırımlarının finans kaynaklarının değerlendirilmesi yapılacak. Daha etkin bir enerji piyasası kurulması konusunda atılması gereken adımlar tartışılacak. Ayrıca ABD'de başlayarak tüm dünya ülkelerini etkilemeye başlayan küresel finansal krizin, başta Türkiye olmak üzere tüm ülkelerin enerji sektörleri üzerindeki etkisi araştırılacak".

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanı Hasan Köktaş'ın da bir sunum yapacağı konferansta, Enerji Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdürü, TEİAŞ ve BOTAŞ Genel Müdürleri, Türkiye Doğal Gaz Dağıtım Şirketleri Derneği, Petrol Platformu Derneği, KOBİ'leri temsilen KOSGEB BaşkanıMustafa Kaplan, Hidroelektrik Santralleri Sanayi İşadamları Derneği başkanları da konuşmacı olarak katılacak.

Konferaransın birinci günündeki  günündeki akademik oturumlarda ABD Northern Illinois Üniversitesinden Prof. Timur Gök " Finansal Kriz, Yeni Dünya Düzeni ve Enerji Piyasaları" başlıklı bir sunum yapacak. Konferansın ikinci günündeki enerji sektörü ve uygulamacılara yönelik oturumlarda ise Amsterdam Enerji Piyasası (APX) Başkanı Bert den Ouden ve Almanya Bochum Üniversitesi Madencilik ve Enerji Hukuku Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. John Christian Pielow birer bildiri sunacak. 

T.C. Merkez Bankası, British Petroleum (BP), Botaş, ve Güneş Danışmanlık tarafından desteklenen konferans İstanbul Ceylan Intercontinental Otel'inde 2-3 Temmuz 2009 ( Saat 10) 'a gerçekleşecek.

Detaylı bilgiye http://www.rug.nl/feb/onderzoek/energyandvalue/program2009 adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title