Haberler

Enerji Bakanlığı'nda Oruç Tutmayanlar 'Andıcı'

–enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (Teiaş) Genel Müdürlüğü'nde Yemek Çıkarılması Gerekçesine Dayanılarak, Tüm Dairelerde Oruç Tutmayanların İsimlerinin Bildirilmesi İstendi.

–Enerji VE Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü'nde yemek çıkarılması gerekçesine dayanılarak, tüm dairelerde oruç tutmayanların isimlerinin bildirilmesi istendi.

ANKARA (ANKA) – Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü'nde yemek çıkarılması gerekçesine dayanılarak, tüm dairelerde oruç tutmayanların isimlerinin bildirilmesi istendi.

ANKA'nın edindiği bilgiye göre, ramazanın başlamasının ardından TEİAŞ'ta öğle yemeği uygulamasının ne olacağı konusu gündeme geldi. Oruç tutmayanlar için sınırlı sayıda yemek çıkarılması kararı alınan TEİAŞ'ta kaç kişinin yemek yiyeceği konusunda ise ilginç bir uygulamaya başvuruldu.

Dairelerde kaç kişinin öğle yemeği yiyeceğinin sorulması yerine, isim bildirilmesi talimatı verildi. Talimata göre dairelerde oruç tutmayanların isimleri yazılarak bir liste oluşturulacak. Bu liste ilgili birime verilecek. Bu çerçevede öğle yemeğinin kaç kişi için çıkarılacağı düzenlemesi yapılacak. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title